Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Baja – Veszprém

2022. Március 04.
2 éve
Március 5-én, szombaton 17:00-tól ismét idegenben lép parkettre a Veszprém Kosárlabda Klub, ezúttal Baján, a Magyarországi Németek Általános Művelődési Központjában, a Bajai Bácska FKE ellen. Az NBI/B Piros csoportjának huszonharmadik fordulójában a bajnokság egyetlen nyeretlen csapata lesz az ellenfele a bakonyi gárdának. Ám ezúttal még inkább fontos lesz, hogy maximális erőbedobással játszanak a fiúk az ellenfél személyétől függetlenül, hiszen minden győzelem számítani fog az alapszakasz végelszámolásánál.
 
A Baja ráadásul sokkal kipihentebben várhatja ezt a meccset, hiszen február 25-én játszottak utoljára. Ekkor Pápán szenvedtek nagyarányú vereséget egy nagyon fiatal csapattal pályára lépve, 132:55 arányban. Ezzel a fiaskóval 0-22-re módosult a győzelem-vereség mutatójuk a bajnokságban.
 

Szintén játszott azon a napon a Veszprém is és a bakonyiak is vesztesen hagyták el a parkettet. A piros-szürke alakulat odahaza kapott ki a BKG Príma Akadémia ellenében 58:77-re. Ám ezt követően várt még egy meccs Szabó Péterékre, méghozzá az elhalasztott rangadó Jászberényben kedden. A találkozó végül 93:85-ös végeredményt hozott vendéglátók javára, így négymeccsesre nőtt a veszprémiek vereségsorozata.
 
A két csapat őszi meccsét, november végén a Veszprém nyerte odahaza 118:79-re, méghozzá úgy, hogy hat játékosa is legalább tizenöt pontot szerzett, miközben több fiatal is lehetőséget kapott a bizonyításra, sőt volt, aki akkor debütált a felnőttek között.
 
A papírforma szerint a Veszprém a meccs esélyese, de a győzelem megszerzéséhez le is kell játszani a találkozót, abban pedig biztosak lehetünk, hogy a bajaiak mindent meg fognak tenni, hogy megszerezzék első győzelmüket az idényben. Szurkoljunk a veszprémi fiúknak szombaton, hogy sikerüljön megnyerniük az összecsapást, amelyről stream ugyan nem lesz, de az MKOSZ élő szöveges közvetítését figyelemmel lehet követni.
 
Hajrá Veszprém!
 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink