Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Nyíregyháza – Veszprém

2019. Október 14.
4 éve
Október 15-én, kedden idei első idegenbeli megmérettetésünkre készülünk a férfi kosárlabda NB I/B Piros csoport 2019/2020-as kiírásában, A bajnokság harmadik fordulójában az ország keleti részére, a HÜBNER-Nyíregyháza BS otthonába látogatunk, hogy begyűjtsük sorozatban harmadik győzelmünket.
 
Azonban közel sem ígérkezik könnyűnek a feladatunk a tavalyi idény alapszakaszának negyedik helyezettje ellen. Ugyanis amíg itthon 99:83 arányban diadalmaskodtunk a szabolcsiak ellen, vendégségben 94:75-re alulmaradtunk.
 
A rájátszásban pedig szintén hihetetlen szoros összecsapást vívtunk, bár akkor, ahogy a Hepp-Kupa fináléban is veszprémi sikerrel zárult a találkozó.
 
A HÜBNER-Nyíregyháza BS csapata
 
Fontos hangsúlyozni, hogy a nyíregyháziak egyébként igazolások terén is jól munkálkodtak az idényt megelőzően: az amerikai Hobbs Bryton Antonio szemszemélyében minőségi légósra tettek szert. De nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy Tiszaújvárosból megszerezték Brúgós Olivért, valamint a fővárosi TF csapatából Szobi Dánielt.
 
Ugyanakkor búcsúzott egyesületüktől Fazekas Csaba, Czura Attila, illetve a külföldi Harmon Michael.
 
Mérész Csaba vezetőedző minden veszprémi játékosra számíthat kedden. Azaz hála Istennek sérülések nem hátráltattak bennünket abban, hogy teljes erőbedobással készülhessünk a rangadóra.
 
Hajrá Veszprém, Hajrá HOYA!
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

73 - 85

2024. 04. 24. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink