Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Vasas – Veszprém

2022. Január 07.
2 éve
A kilenc győzelemmel és öt vereséggel, az NBI/B Piros csoportjának alapszakaszában az ötödik helyen álló Veszprém Kosárlabda Klub a Vasas Akadémia otthonába, azaz a Sport 11 Sportcentrumba látogat január 8-án, szombaton, ahol 18:30-kor indul majd útjára a labda.
 
A fővárosi együttes elég felemásan teljesít eddig, amit mérlege – nyolc győzelem és hat vereség – is jól mutat. A jelenleg a hatodik helyen álló együttes többször is nyert vagy éppen kapott ki meglepetésre. Ilyen bravúr győzelmük volt például pont a Veszprém elleni idegenbeli diadal a második fordulóban, amikor is a Pápán elszenvedett némileg váratlan fiaskójuk után legyőzték a Honvédot akkor felülmúló bakonyiakat 81:83 arányban. A legutóbbi meccsükön a Pápát fogadták és gyűjtötték be a két pontot a 77:52 végeredményt hozó találkozón. A Vasas legponterősebb játékosa az ex-veszprémi Medve Máté 11,8 pontos átlaggal.
 
A Veszprém kilenc-ötös mérleggel rendelkezik jelenleg, és áll a tabella ötödik helyén. A legutóbbi fordulóban, az új vezetőedző Zeljko Lukajic debütáló meccsén, a bajnoki éllovas Budapesti Honvéd SE ellen, hatalmas csatában, egy egylabdás mérkőzésen a piros-szürkék hazai pályán 78:79 arányban végül alulmaradtak.
 

Csapatunk régi-új játékosa, a színeinkben szerdán bő másfél év után pályára lépő és öt pontot szerző Füzi Róbert a következőt nyilatkozta az előttünk álló összecsapásról: „Fontos mérkőzés vár ránk szombaton a Vasas otthonában, három nap szünettel kell ismét egy rangadót játszanunk. A szerdai egypontos hazai vereségünk után mindent meg fogunk tenni, hogy győztesként térjünk haza Budapestről. Kemény és fizikális derbire számítunk, negyven percen keresztül koncentrálnunk kell.
 
Érkezik tehát ismét egy olyan meccs, amelyet fontos lenne megnyernie a Veszprémnek, ám ahogy mindig, most is nehéz dolga lesz a piros-szürkéknek a Vasas ellenében, amely nagyon kemény, kellemetlen ellenfél, remek játékosokkal, és amely gárda szintén minél jobb helyről szeretné elkezdeni majd a rájátszást.
 
Szurkoljunk a veszprémi fiúknak, hogy meglegyen ez a győzelem, és ezzel továbbra is tartsuk a lépést az alapszakasz élmezőnyével. A találkozóról ezúttal csak élő szöveges közvetítés lesz elérhető, méghozzá az MKOSZ oldalán.
 
Hajrá Veszprém!
 

 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink