Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Veszprém – Honvéd

2019. Október 30.
4 éve
Az ünnepekre való tekintettel a férfi kosárlabda másodosztály Piros csoportjának 6. fordulójában október 31-én, csütörtökön kora este 18.00 órai kezdéssel a Budapesti Honvéd egyesülete ellen készülünk begyűjteni negyedik hazai veretlenségünk, valamint megóvni listavezető pozíciónkat a bajnoki kiírásban. A találkozót szombaton már a bemelegítéstől élőben közvetítjük YouTube-csatornánkon.
 
Kihangsúlyozandó, hogy a fővárosi fiatalok ellen a tavalyi idényben korántsem volt egyszerű feladatunk. Igaz, mind hazai (97:93), mind idegenbeli (81:84) terepen sikerült diadalt aratnunk, azonban mindkét alkalommal szinte csak egy-két pont döntött a találkozó sorsáról. A Pest megyei alakulat végül a 2018/2019-es évadban a hatodik helyen zárta a bajnokságot. 
 
Szurkolóinkat ezúttal is kiszolgálnánk!
 
Szemügyre véve kosárlabdázóikat, Tichov Dominikot, Kopácsi Ákost, Kovács Domonkost, Rozs Mátét, Stefán Dávidot, Dékány Imrét, Pintér Dávidot, Kármán Domonkost, Szentirmai Ákost, Bea Bencét, Fülöp Lászlót és Horváth Ákost láthatjuk, hogy a mögöttünk hagyott évben is mindannyian erősítették már csapatuk. Új igazolásuk Halász Ákos mellett pedig Gáspár Balázs, valamint saját fiataljaik: Tanoh Dez Andárs, illetve Erdei Márk.
 
Viszont nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a mi újdonsült fiatal kosarasunk, Mucza Tamás ennek a gárdának intett búcsút a kedvünkért. Ahogy Valerio Vincent, Martinez Ralf, Hargitai Krisztián és Szalai Ákos is, akik szintén más csapatban folytatták már pályafutásukat idén. Kovács Róbert mellett pedig Fülöp Botond volt az, aki felhagyott a kosárlabdázással.
 
Mérész Csaba vezetőedző Szücs Péter játékára hála Istennek ismét számíthat; fiatal játékosunk felépült kötőhártya-gyulladásából így ahogy társai, ő is egészségesen, teljes erőbedobással hangol a fővárosiak elleni csatára.
 
Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy az összecsapás előtt megvásárolhatják bérleteiket a 2019/2020-as idényre, amely a bajnoki mérkőzéseken kívül minden hazai kupamérkőzésre is egyaránt belépésre jogosít.
 
Mindemellett pedig adakozásra külön lehetőségük is nyílik. Az első találkozónk minden idényben ingyenesen megtekinthető, ugyanakkor az azt követő négy hazai összecsapás teljes jegybevételét a Magyar Mentőmotor Alapítvány részére ajánljuk fel. Kérjük, aki teheti csatlakozzon a kezdeményezéshez.
 
Legyünk minél többen, ugyanis jót tenni könnyű, ha sokan segítenek! S nem utolsósorban szurkoljuk ki együtt immár harmadik hazai győzelmünket!

Hajrá Veszprém, Hajrá HOYA!
 
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink