Naptár

Betöltése

  Interjú Madár Andrással

  2021. Május 12.
  1 éve
  Véget ért a 2020/21-es szezon, amelyben a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapata a hetedik helyen zárta a bajnokságot. Habár egész évben kiváló csapatként működött együtt a gárda, mégsem mehetünk el szó nélkül a kiemelkedő egyéni teljesítmények mellett. Ezeket díjazta a szakmai stáb a keddi szezonzáró banketten, amelynek keretében Madár András érdemelte ki az év játékosa díjat. Ennek apropóján készítettünk vele interjút.
   
  - Milyen érzés megkapni a szezon legjobb felnőtt játékosa díjat?
  - Nagyon jó érzés. Egy olyan csapat jött össze, ami példaértékű. Ebbe beletartozik a (Baksa) Szabi munkája is. Mindenki szívét-lelkét beleadta idén is, szóval a csapatnak köszönhetem ezt igazából.
   
  - Mi a titka az idei jó teljesítményednek?
  - Itt is a csapatot emelném ki. Lassan tíz éve vagyok a B csoportban játékosként, és még így is tudtam idén tanulni.
   
  - Összességében hogyan értékeled a 2020/21-es idényt?
  - Azt érzem, hogy mindenki kihozta magából a maximumot. Nincs okunk szégyenkezésre a hetedik hely miatt. A 14-1-es statisztikával a playoffba bejutó MAFC-ot is sikerült megszorongatnunk.
   
  - Hogy érzed, az eddigi egyik vagy talán a legnehezebb szezonon vagyunk túl?
  - Egyértelműen. Nem volt még ilyen, ahol 38 percet kellett átlagolnom. Elfáradtunk, de az erőnléti edzőnk, Starhon Kati munkája nagyon sokat segített, hogy kibírjuk ezt.
   
   
  - Nagyon fiatal csapattal szerepeltünk idén, amelynek Te voltál az egyik legidősebb tagja. Mi a véleményed a fiatalokról? Be tudtak illeszkedni, sikerült felvenniük a ritmust?
  - Egytől egyig próbáltak úgy hozzáállni a szezonhoz, hogy ők is a maximumot adják ki magukból. Úgy gondolom, hogy felnőttek a feladathoz.
   
  - Melyik a legszebb emléked az idényből?
  - A Pécs elleni kétszeri hosszabbításban elért győzelem. Azért nagyon megküzdöttünk.
   
  - És a legkevésbé szép?
  - Amikor kiestünk a playoffból.
   
  - Többször is szereztél kosarat a félpályáról vagy még messzebbről. Gyakorlod az ennyire távoli dobásokat is?
  - Nem mondhatnám, hogy külön gyakorlom. Edzéseken van olyan, hogy dobóversenyünk van, és a végén úgy döntjük el, hogy ki nyeri meg a versenyt, hogy félpályáról dobálunk, de ennyi.
   
  - Milyen volt végül szurkolók előtt lejátszani az utolsó találkozót?
  - Kicsit fura volt, de nagyon örültünk. Teljesen más, de sokkal jobb így játszani. Teljesen felpörög az ember. Nekem nagyon hiányoztak már a szurkolók.
   
  - Mik a terveid a nyárra?
  - Elsősorban szeretnék egy kicsit pihenni. A családdal és a párommal leszek. Utána vissza fogok térni az edzéshez, hiszen jó pár szezont szeretnék még eltölteni játékosként.

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink