Naptár

Betöltése

Kevésen múlott Pápán a továbbjutás

2013. November 26.
10 éve
Pápa, 100 néző
 
Írhatnék tudosítást, de azt majd az újságok megteszik. Majd meg is osztom. Ez legyen most egy kicsit bensőségesebb.
 
Idén ez volt a kilencedik (4-5) idegenbeli mérkőzésünk, hat (2-4) bajnoki és három (2-1) kupameccs. Nagyon hiányzik már a hazai pálya!
 
Az eddigi eredmények és a sajtó beherangózója szerint sem a Veszprém volt papiron az esélyes. A Kálmán, Keresztes, Jarosevits, Henrik rutinos A-ligás négyessel felálló Pápa továbbjutása mégis sokáig kérdéses volt.
 
Kicsit azt éreztem, hogy lenéztek minket. A csapat gyönyörűen dolgozott. Élmény volt nézni a játékot, mely hétről-hétre egyre hosszabb ideig, egyre pontosabb. Három negyeden keresztül simán vertük a bajnokságban negyedik helyen álló ellenfelünket az otthonukban. Aztán a negyedik játékrészben 9! pontot dobtunk. Látszott a fiúkon, hogy fejben fáradtak el. DE három negyedig sima 8-10 pontos előnnyel vezettünk.
 
Ha egy kicsit visszaolvassuk Petőfi Áron bajnokság elején készült nyilatkozatait, akkor láthatjuk, hogy a fejlődés folyamatos. Nem tudom meddig jutunk el januárig, az első és aztán további 10 hazai - ilyen bajnokságot sem éltem meg soha - mérkozésen, de az, amit a bajnokság elején elterveztünk, az megvalósulni látszik. Nem eredményben, hanem a JÁTÉKban! Ennek a csaptnak hasznos minden tagja. Ki ezért, ki azért de hasznos. A legnagyobb feladat, hogy mindenki megtanulja a saját, illetve a másik helyét. Idén ez a feladat, hogy jövőre erre tudjunk építkezni. 
 
Azt gondolom, hogyha 40 percen keresztül tud ez a gárda koncentrálni és elhiszi, hogy képes meccset nyerni, akkor Veszprémben egyik ellenfelünk sem lehet biztos a győzelemben.
 
Most még négy bajnoki mérkőzés következik idegenben, először Bonyhádon (1. a tabellán), aztán az MTK-nál (2.), majd Pápán (4.). Biztos vagyok benne, hogy mindegyik "oroszlánnak" meg fogjuk ráncigálni a bajszát, és a negyedik, budafoki (12) mérkőzésen pedig több, mint remélem a sikert.
 
 
Naményi Miklós
szakosztályvezető 
 
 
 
 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

2024. 04. 24.

Korábbi mérk?zés

V

Dávid Kornél KA
VS  Veszprém KK

117 - 76

2024. 04. 21. 19:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink