Naptár

Betöltése

  Kevésen múlott Pápán a továbbjutás

  2013. November 26.
  8 éve
  Pápa, 100 néző
   
  Írhatnék tudosítást, de azt majd az újságok megteszik. Majd meg is osztom. Ez legyen most egy kicsit bensőségesebb.
   
  Idén ez volt a kilencedik (4-5) idegenbeli mérkőzésünk, hat (2-4) bajnoki és három (2-1) kupameccs. Nagyon hiányzik már a hazai pálya!
   
  Az eddigi eredmények és a sajtó beherangózója szerint sem a Veszprém volt papiron az esélyes. A Kálmán, Keresztes, Jarosevits, Henrik rutinos A-ligás négyessel felálló Pápa továbbjutása mégis sokáig kérdéses volt.
   
  Kicsit azt éreztem, hogy lenéztek minket. A csapat gyönyörűen dolgozott. Élmény volt nézni a játékot, mely hétről-hétre egyre hosszabb ideig, egyre pontosabb. Három negyeden keresztül simán vertük a bajnokságban negyedik helyen álló ellenfelünket az otthonukban. Aztán a negyedik játékrészben 9! pontot dobtunk. Látszott a fiúkon, hogy fejben fáradtak el. DE három negyedig sima 8-10 pontos előnnyel vezettünk.
   
  Ha egy kicsit visszaolvassuk Petőfi Áron bajnokság elején készült nyilatkozatait, akkor láthatjuk, hogy a fejlődés folyamatos. Nem tudom meddig jutunk el januárig, az első és aztán további 10 hazai - ilyen bajnokságot sem éltem meg soha - mérkozésen, de az, amit a bajnokság elején elterveztünk, az megvalósulni látszik. Nem eredményben, hanem a JÁTÉKban! Ennek a csaptnak hasznos minden tagja. Ki ezért, ki azért de hasznos. A legnagyobb feladat, hogy mindenki megtanulja a saját, illetve a másik helyét. Idén ez a feladat, hogy jövőre erre tudjunk építkezni. 
   
  Azt gondolom, hogyha 40 percen keresztül tud ez a gárda koncentrálni és elhiszi, hogy képes meccset nyerni, akkor Veszprémben egyik ellenfelünk sem lehet biztos a győzelemben.
   
  Most még négy bajnoki mérkőzés következik idegenben, először Bonyhádon (1. a tabellán), aztán az MTK-nál (2.), majd Pápán (4.). Biztos vagyok benne, hogy mindegyik "oroszlánnak" meg fogjuk ráncigálni a bajszát, és a negyedik, budafoki (12) mérkőzésen pedig több, mint remélem a sikert.
   
   
  Naményi Miklós
  szakosztályvezető 
   
   
   
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink