Naptár

Betöltése

Hírek

Így kell ezt csinálni

A HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a középházi rájátszás második körének első felvonásán eldöntötte a továbbjutás kérdését, huszonnégy pontos idegenbeli sikerük után mondhatni formalitás a visszavágó.

Hisznek a sikerükben

A középházi rájátszás második körének első felvonásán, május 5-én (kedd, 19 óra) a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém olyan eredményt érne el Szombathelyen, ami a visszavágó előtt bizakodásra ad okot.

A vége volt az igazi

A középházi rájátszás nyitó fordulójából a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém kettős győzelemmel jutott be a másodosztályú kosárlabda-bajnokság tizenkét legjobb együttese közé.

A hívek kedvében is járnának

Egy cél vezérli a HOYA-Pannon Egyetem Veszprémet a középházi rájátszás nyitó körének visszavágóján, a hétvégén előnybe került kosárlabdázóink április 24-én (péntek, 19 óra) nyernének az EKF-Eger-KOK SE ellen.

Bevették az egri várat

Idegenbeli sikerrel kezdte a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B középházi rájátszását, így kosárlabdaklubunk fél lábbal a másodosztályú bajnokság tizenkét legjobb szereplője között érezheti magát.

Nem lesz könnyű, de…

Az idegenben veszélyes ellenfél benyomását keltő Eszterházy Károly Főiskola-Eger-KOK SE otthonában kezdi meg április 18-án (szombat, 17 óra) a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a középházi rájátszást.

Dolgoznak tovább

Nem teljesült a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém előzetesen megfogalmazott célja a kosárlabda NB I/B Nyugati-csoportjában, ám tragédia sem történt azzal, hogy az alapszakaszt „csak” ötödikként zárták.

Az a fránya utolsó banánhéj

Nyert a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a kosárlabda NB I/B Nyugati-csoport alapszakaszának záró fordulójában, de miután ötödik helyen ért célba, a rájátszást „csak” a középházban folytathatja.

Ha nyernek, fohászkodnak

Az alapszakasz záró köre, így a Pécsi VSK-Kronosz Kiadó elleni április ötödiki (vasárnap, 18 óra) csata is dönt arról, hogy a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a felső-, vagy a középházban folytatja a rájátszást.

Fájó vereség

Nem íródott tovább a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém jó szériája az NB I/B Nyugati-csoportjában, emiatt kosárlabdázóinknak immár nem csak saját kezükben van a sorsuk a felsőházi rájátszást illetően.

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink