Naptár

Betöltése

Hírek

Ha nyernek, fohászkodnak

Az alapszakasz záró köre, így a Pécsi VSK-Kronosz Kiadó elleni április ötödiki (vasárnap, 18 óra) csata is dönt arról, hogy a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a felső-, vagy a középházban folytatja a rájátszást.

Fájó vereség

Nem íródott tovább a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém jó szériája az NB I/B Nyugati-csoportjában, emiatt kosárlabdázóinknak immár nem csak saját kezükben van a sorsuk a felsőházi rájátszást illetően.

Puszta: vezet feljebb is út

Zsinórban negyedik sikerét aratná a Puszta Dávid vezette HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Nyugati-csoportjában, ahol március 28-án (szombat, 16 óra) az MKB-Euroleasing Vasasnál vizitálnak.

Ismét ott a dobogón

Nyert a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a kosárlabda NB I/B Nyugati-csoport alapszakaszának záró hazai fellépésén, így kézzel fogható közelségbe került számukra a nyolccsapatos felsőházi rájátszás.

Ellátnák a Baja baját

Ha aranyat nem is, ám felsőházi rájátszást érhet a HOYA-Pannon Egyetem Veszprémnek, ha március 20-án (péntek, 19 óra) az alapszakasz utolsó hazai mérkőzésén két vállra fekteti a Bajai Bácska FKE-t.

Ha hosszabbítás, akkor diadal?!

Sorsdöntő összecsapást nyert meg a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a kosárlabda NB I/B Nyugati-csoportjának legutóbbi fordulójában, így továbbra is élnek a reményei a felsőházi rájátszást illetően.

Nem mondanának csütörtököt

Egy különlegesnek ígérkező megyei rangadó, a felsőházi rájátszás szempontjából sorsdöntő csata vár a HOYA-Pannon Egyetem Veszprémre március 12-én (csütörtök, 18 óra) a Motax-Concordia KC Pápa otthonában.

Fontos diadal a túlórában

Pontot tett nyeretlenségi sorozatára a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az NB I/B Nyugati-csoportjában, a Kámán Tamás és Puszta Dávid vezette kosárlabdázóink hosszabbításban múlták felül a hűség városiakat.

Nem babra megy a játék

Ha törik, ha szakad, a rossz passzban lévő – az előző öt fellépését elveszítő – HOYA-Pannon Egyetem Veszprém március hatodikán (péntek, 19 óra) két vállra fektetné a Vetési gimnáziumban a Soproni MAFC NyME-t.

Nem borították a papírformát

Miután a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém idehaza is kikapott a kosárlabda NB I/B Nyugati-csoportjának keddi fordulójában, a mutatója – először a zajló kiírásban – negatívba fordult.

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink