Naptár

Betöltése

Hírek

Izzadtságszagú diadal

Nem játszott jól, tizennégy büntetőt elrontott, ám ami mindennél fontosabb: nyert a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a kosárlabda NB I/B Nyugati-csoportjának tizenkettedik fordulójában.

Megszelídítenék az oroszlánokat

Zsinórban harmadik diadalát aratná a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém január 22-én (csütörtök, 19 óra), mikor is a fél vállról éppenséggel nem vehető Oroszlányi SE Lions látogat a Vetési gimnáziumba.

Dicséretes hajrá

A záró negyedben nyújtott pompás teljesítményének köszönhetően magabiztosan nyert a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a kosárlabda NB I/B Nyugati-csoportjának tizenegyedik fordulójában.

Jobb produkció szükségeltetik

Ismét olyan párharc vár a HOYA-Pannon Egyetem Veszprémre január 16-án (péntek, 19 óra) a Pécsi VSK-Kronosz Kiadó ellen, amit ha törik, ha szakad, meg kell nyerni – ha ott akarnak lenni a legjobb négy között.

Forgott a Vertetics-Kámán-Farkas tengely

A „bejgli-szezon” után év eleji formát mutatott a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a kosárlabda NB I/B Nyugati-csoportjában, azonban így is biztosan nyert a sereghajtó MKB-Euroleasing Vasas ellen.

Vérfrissítés a keretben

Változások történtek az év elején a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém keretében: pénteken elköszön városunktól a rendre klasszisteljesítményt nyújtó Farkas Attila is, a csapat összességében még sem gyengül meg.

Csapatként jeleskednének

Az év végi ünnepeket „kipipálva” olyan hazai fellépés vár a HOYA-Pannon Egyetem Veszprémre január 9-én (péntek, 19 óra) az MKB-Euroleasing Vasas ellen, mikor is előzetesen kosárlabdázóinknak áll a zászló.

Kár a végéért

Noha az első félidőben jól tartotta magát a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, az NB I/B Nyugati-csoportjában szereplő kosárlabdázóink fájó bajai vereséggel búcsúztatták az évet.

Szálkák lennének a bajai halászlében

A kosárlabda NB I/B Nyugati-csoport talán legjobb formájában lévő köréhez, a szintén négy közé vágyó Bajai Bácska FKE-hez látogat december 18-án (csütörtök, 17 óra) a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém.

Így kell ezt csinálni

Pompás diadallal kívánt a sportbarátoknak kellemes ünnepeket a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, kosárlabdázóink az NB I/B Nyugati-csoportjának megyei rangadóján hamar döntésre vitték a dolgot.

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink