Naptár

Betöltése

Hírek

Udvariatlan vendégek

Értékes idegenbeli győzelmet aratott a Pannon Egyetem Veszprém KK a kosárlabda NB I/B Nyugati-csoportjának szezonnyitóján.

Az oroszlányi oroszlánbarlangban

A győzelembe vetett hit reményében utazik el a Pannon Egyetem VKK az Oroszlányi SE Lions otthonába, ahol október 3-án (péntek, 19 óra) megkezdi szereplését a kosárlabda NB I/B Nyugati-csoportjában.

Akad még tennivaló a rajtig

A roppant erős mezőnyt felvonultató Gumiflex 45. Nemzetközi Kosárlabda Göcsej Kupán a Pannon Egyetem VKK felmérhette, hogy kollektívája a közös munka során hol tart.

Támogatói szerződés a Kinizsi Bankkal

Együttműködési megállapodást írt alá a Kinizsi Bank Zrt.-vel a Pannon Egyetem Veszprém KK, amely az NB I/B Nyugati-csoportjában az első négy hely egyikére pályázik.  

Zalaegerszegen a veszprémiek

A felkészülés során mind jobban összerázódó Pannon Egyetem VKK is részt vesz a Gumiflex 45. Nemzetközi Kosárlabda Göcsej Kupán, a teszttornán – a bajnoki rajtig – tovább csiszolhatják a játékukat.

Megragadná az újabb esélyt

Nemrég a korábbi válogatott kerettag Farkas Attila is elkötelezte magát a Pannon Egyetem VKK-hoz, ahol bizalmat és sok játéklehetőséget kaphat.

Itthon tartották az első helyet

A Pannon Egyetem VKK A-jelű csapata nyerte meg a Vetési gimnáziumban múlt héten lebonyolított I. Esély a sportra elnevezésű nemzetközi felkészülési tornát.

Az első felmérők következnek

A korábbinál bővebb keretének köszönhetően a Pannon Egyetem VKK két csapattal vesz részt a Vetési gimnáziumban csütörtökön kezdődő, I. Esély a sportra elnevezésű felkészülési tornán.

Érkezik az Alba Fehérvár is

Miközben a Pannon Egyetem Veszprém KK-nál javában zajlik a fizikai felkészítés, az erőgyűjtő alapozást technikai gyakorlatok színesítik.

Nekiveselkedtek az alapozásnak

Nagyvonalakban összeállt a Pannon Egyetem Veszprém KK felkészülési programja, Petőfi Áron vezetőedző pedig a minap megtartotta első tréningjét az egyetemi tornacsarnokban.

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink