jigolo - veszpremkosar.hu | A veszprémi kosárlabda hivatalos oldala">

Naptár

Betöltése

jigolo

2019. December 03.
4 éve
„Passzold a kérdést!” című cikksorozatunkban egyesületünk tagjai tehetnek fel egymásnak öt komoly vagy esetleg mulatságos kérdést a kosárlabdasport, valamint a világ dolgaival kapcsolatban. Legutóbb Szücs Péterrdéseit kosarasunk, Körtélyesi Gergely válaszolta meg, aki pedig játékostársához, a hátvéd-bedobó  Medve Mátéhoz passzolt.
 
- Ha újra tizennyolc lennél, lenne olyan dolog, amit másképp csinálnál a kosárlabdában?
- Nehéz erre válaszolni. Úgy gondolom, hogy minden okkal történik az ember életében, így találjuk meg a saját utunkat. Talán az egyetlen dolog, hogy nagyon szerettem volna megfelelni mindenkinek a környezetemben, ebbe beleértve magamat is. Ez a túlzott megfelelési kényszer görcsössé tett. Az álmaimért mindent megtettem akkor is és most is. Ennek a tulajdonságomnak nagyon sokat köszönhetek, de rá kellett jönnöm, hogy nem tudok mindenkinek megfelelni.
 
- Milyen a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapatkapitányának lenni?
- Megtiszteltetés számomra a csapatkapitányi szerep, főleg, hogy új tagként érkeztem ide. Szerencsére ezt senki nem éreztette velem. Hálás vagyok, amiért befogadtak a srácok, mindenki, egytől egyig nagyon jó ember. Igyekszem helytállni és minden tudásommal a csapat érdekeit szolgálni.
 

- Tervezed, hogy ha befejezted a pályafutásodat játékosként, akkor edzőként folytatod azt?
- Bevallom, egyre többet gondolok erre. Szeretem és tisztelem is ezt a játékot. El tudnám képzelni magamat edzői szerepben is.
 
- Milyen az új PS pro-d?
- Azt már kipróbáltad, nagyon jól hasít.
 
- Miben változott a játékod, mióta eljöttél Paksról?
- Úgy érzem, nagyon sok dologban változott. Nem titok, hogy szerettem volna előrelépni a szerepkörömben, több lehetőséghez jutni. Minden szempontból jól alakulnak a dolgok.
 
+1-Kinek passzolod a kérdéseidet?
- Kovács Ádámnak szeretném passzolni a kérdéseimet.
 
Azt, hogy mik voltak Medve Máté kérdései csapattársa, Kovács Ádám felé és, hogy mik voltak az Ő válaszai, a jövő heti cikkünkből kiderül!
 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

2024. 04. 24.

Korábbi mérk?zés

V

Dávid Kornél KA
VS  Veszprém KK

117 - 76

2024. 04. 21. 19:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink