Naptár

Betöltése

  Ügyvezetőnk gondolatai a szezon befejezéséről

  2020. Március 17.
  2 éve
  A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnöksége a mai napon jelentette be, hogy a 2019/20-as szezont lezárják a koronavírus járvány miatt, eredményhirdetés nélkül. Ügyvezetőnket, Naményi Miklóst kérdeztünk a kialakult helyzetről.
   
  - Milyen érzések vannak Önben annak kapcsán, hogy a szezon rendkívül befejezésével idén nem lesz meg az esély arra, hogy a pályán kiharcoljuk a feljutást?
  - Természetesen rosszul érint ez mindannyiunkat, hiszen idén is a feljutás volt a cél, amiért mindent megtettünk. Higgadtan, nyugodtan próbáljuk kezelni ezt a helyzetet.
   

  - Mik a tervek a továbbiakban?
  - Most a jövőre kell koncentrálnunk. A mai este folyamán a klub vezetősége videókonferencia formájában megbeszélést tart, és dönt a további lépésekről.
   
  - Mi lesz a csapat jelenlegi játékosainak és edzőinek a sorsa?
  - Annak ellenére, hogy a törvény lehetőséget ad arra, hogy azonnali hatállyal megszüntessük a szerződésüket, természetesen figyelembe vesszük az emberi oldalt is. Habár nem szeretnénk senkit kellemetlen helyzetbe hozni, nem hagyhatjuk figyelmen kívül a költségvetésünket és a jövőbeni terveket sem.
   
  -Üzenne esetleg valamit a szurkolóknak?
  -Nagyon sajnáljuk, hogy nem tudtunk elköszönni a szurkolóinktól. Reméljük, hogy a következő szezonban is hasonló lelkesedéssel és létszámmal fognak minket buzdítani!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink