Naptár

Betöltése

  A HOYA-Pannon Egyetem Veszprém és a Dorko hároméves szerződést kötött.

  2019. December 13.
  2 éve
  A mai napon, a veszprémi Betekints Wellness és Konferencia Hotelben tartott sajtótájékoztató keretében jelentették be a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém és a Dorko közti hároméves megállapodást, amelyek értelmében 2019. december 13-tól kezdődően a Hepp Kupa címvédő csapat tagjai a magyar ruházati márka termékeit viselik majd.
   
  A HOYA-Pannon Egyetem Veszprém együttesét működtető Veszprém Kosárlabda Kft. a szerződést a Penso Kereskedelmi Kft.-vel kötötte meg, amely a ruházati márka kosárlabda licencének a tulajdonosa.
   

  A Veszprém Kosárlabda Kft. képviseletében Naményi Miklós ügyvezető igazgató vett részt a sajtótájékoztatón, és a következőkről tájékoztatva a jelenlévőket: „Szeretnénk bejelenteni, hogy a mai mérkőzéssel kezdődően mind a pályán, mind az utazások és hivatalos események alkalmával a Dorko termékeit fogják hordani a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapatának tagjai. Büszkék vagyunk arra, hogy e kiváló minőséget képviselő és remek marketinggel rendelkező magyar márka a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém együttesét választotta, amelyet öltöztet és szponzorál. Igyekszünk ezt a hosszútávú bizalmat mind a parketten, mind az azon kívül elvégzett munkákkal, valamint helyes sportemberi magatartásunkkal meghálálni.”
   
  A Dorko részéről Rigler Zsolt, a Penso Kereskedelmi Kft. egyik tulajdonosa jelent meg az eseményen, és mondta el a következőket: „Büszkék vagyunk arra, hogy a dinamikusan fejlődő fiatal magyar márka egy óriási kihívások és lehetőségek előtt álló klubbal tudott szerződést kötni. Az elmúlt időszakban a közös munka eredményeként egy olyan egyedi eljárással készült mezt tudtunk megalkotni, amely egyszerre mutatja meg a tradíciókat és a klubra jellemző lendületes, modern gondolkodást is. Bár a kapcsolatunk a klubvezetéssel szakmainak indult, de a munka révén egy olyan barátsággá is mélyült, amelyből reményeink szerint a továbbiakban is mindkét fél gyümölcsöző tapasztalatokkal tud gazdagodni.”
   

  A HOYA-Pannon Egyetem Veszprém együttesét közvetlenül a csapatkapitány, Medve Máté képviselte. A hátvéd-bedobó a következőképpen vélekedett a létrejött partnerségről: „Csapatunk számára rendkívül fontos, hogy mindig egységet és erőt sugározzon. Természetesen ennek alapját az edzéseken és a mérkőzéseken kell letennünk. Ám egy jó minőségű és remek dizájnú felszerelésnek köszönhetően még tovább növekedhet csapatunk presztízse, amikor pályára lép, vagy éppen leszáll a csapat buszáról. Nemcsak az ellenfelek, de a saját magunk szemében is. Megtisztelő számunkra minden egyes szponzori támogatás létrejötte, hiszen ez is bizonyítja azt, hogy jó úton járunk. Legfőbb célunk, hogy immáron a Dorko mezében harcoljuk ki az A csoportos szereplést.”
   
  A HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapata tehát már a ma 18:00-kor megrendezésre kerülő, BKG-Prima Akadémia elleni hazai bajnoki mérkőzésen a Dorko egyedi gyártású mezeit fogja viselni. A ruházati cég nemcsak a csapat, de annak szurkolói számára is készül termékekkel, amelyek hamarosan kaphatóak lesznek webshopunkban és a hazai találkozók alkalmával a pénztárnál is.
   
  A Dorkoról:
  A Dorko öt éve indult, dinamikusan fejlődő magyar márka, amely a cipők és az utcai ruházat után nyitott a sport felé is. A Dorko Hungary két éve több mint húsz magyar sportszövetség partnere, ezzel számos nemzetközi sportsiker részese.  Az idei évtől a csapatsportok közül a kosárlabda az első sportág, amelyben a Dorko megjelent a licenc tulajdonosa által.
   
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink