jigolo - veszpremkosar.hu | A veszprémi kosárlabda hivatalos oldala">

Naptár

Betöltése

  jigolo

  2019. December 04.
  2 éve
   December 6-án, pénteken a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém látja vendégül a Nagykőrösi Sólymok KE csapatát Veszprémben, a Vetési Albert Gimnázium Tornacsarnokában, 18:00-kor, az NBI/B Piros csoport tizenegyedik fordulójában. A mérkőzést élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon! A találkozó előtt három játékosunkat kértük fel, hogy mondják el, mit várnak a pénteki meccstől.
   
   
  Medve Máté: A Nagykőrös egy agresszív, gyors támadásokkal operáló csapat. Nagyon veszélyesek, nem szabad őket alábecsülnünk. Kulcsfontosságú lesz az, hogy maximális koncentrációval lépjünk a pályára, támadásban és védekezésben is. A cél természetesen ismét a győzelem!
   
   
  Madár András: Nagyon kellemetlen ellenfél a Nagykőrös, de ha betartjuk a héten megbeszélteket, akkor úgy gondolom, hogy nem lehet gond, és itthon tudjuk tartani a pontokat. Minden erönkkel azon leszünk, hogy ezen a meccsen is a lehető legtöbbet hozzuk ki magunkból!
   
   
  Czirbus József: Egy hajtós, gyors, agresszív csapat lesz az ellenfelünk pénteken. Szeretnénk megőrizni a győzelmi sorozatot, és szerintem erre minden esélyünk meg is van. Fontos lesz, hogy csapatként tudjunk viselkedni támadásban, és hogy a védekezésünk is a helyén legyen. Ha betartjuk azokat a dolgokat, amiket Mérész Csaba mondott nekünk, nem lehet gond.

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink