jigolo - veszpremkosar.hu | A veszprémi kosárlabda hivatalos oldala">

Naptár

Betöltése

  jigolo

  2019. December 11.
  2 éve
  A BKG-Prima Akadémia lesz az ellenfele a HOYA-Pannon Egyetem Veszprémnek december 13-án, 18:00-kor a Vetési Albert Gimnáziumban a Férfi NBI/B Piros csoportjának 12. fordulójában. Élő, online közvetítés a YouTube csatornánkon lesz elérhető.
   

   Mérész Csaba, vezetőedző: Két komoly mérkőzésünk van még hátra az évben, ebből az első a most pénteki, BKG elleni.  Egy nagyon kellemetlen ellenfelet fogunk vendégül látni. A hátvéd testvérpárosuk nagyon jó, nehéz lesz őket kivenni a játékból. Nagyon egyben van a BKG, a belső játékuk kimagaslóan jó. Ahhoz, hogy ezt a mérkőzést is megnyerjük negyven percen keresztül koncentrálva, teljes erőbedobással kell küzdenünk.
   

  Körtélyesi Gergely: Keményen készülünk a pénteki megmérettetésre. Nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, az ellenfelünk egy felkészült, kemény kosárlabdát játszó csapat. Ha továbbra is olyan tűzzel küzdünk, ahogy tettük azt eddig is, akkor véleményem szerint itthon tudjuk tartani a két pontot.
   

  Szücs Péter: Nagyon erős csapat ellen fogunk küzdeni, a kezdő ötösük ellen mindig nehéz dolga van a riválisaiknak. Gyors, agresszív játékot képviselnek. Nagy százalékkal dobják a hármasaikat. A kulcs a győzelmünkhöz a jó védekezés, a gyors leindulások és a kemény játék lehet.

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink