jigolo - veszpremkosar.hu | A veszprémi kosárlabda hivatalos oldala">

Naptár

Betöltése

  jigolo

  2019. December 03.
  2 éve
  „Passzold a kérdést!” című cikksorozatunkban egyesületünk tagjai tehetnek fel egymásnak öt komoly vagy esetleg mulatságos kérdést a kosárlabdasport, valamint a világ dolgaival kapcsolatban. Legutóbb Szücs Péterrdéseit kosarasunk, Körtélyesi Gergely válaszolta meg, aki pedig játékostársához, a hátvéd-bedobó  Medve Mátéhoz passzolt.
   
  - Ha újra tizennyolc lennél, lenne olyan dolog, amit másképp csinálnál a kosárlabdában?
  - Nehéz erre válaszolni. Úgy gondolom, hogy minden okkal történik az ember életében, így találjuk meg a saját utunkat. Talán az egyetlen dolog, hogy nagyon szerettem volna megfelelni mindenkinek a környezetemben, ebbe beleértve magamat is. Ez a túlzott megfelelési kényszer görcsössé tett. Az álmaimért mindent megtettem akkor is és most is. Ennek a tulajdonságomnak nagyon sokat köszönhetek, de rá kellett jönnöm, hogy nem tudok mindenkinek megfelelni.
   
  - Milyen a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapatkapitányának lenni?
  - Megtiszteltetés számomra a csapatkapitányi szerep, főleg, hogy új tagként érkeztem ide. Szerencsére ezt senki nem éreztette velem. Hálás vagyok, amiért befogadtak a srácok, mindenki, egytől egyig nagyon jó ember. Igyekszem helytállni és minden tudásommal a csapat érdekeit szolgálni.
   

  - Tervezed, hogy ha befejezted a pályafutásodat játékosként, akkor edzőként folytatod azt?
  - Bevallom, egyre többet gondolok erre. Szeretem és tisztelem is ezt a játékot. El tudnám képzelni magamat edzői szerepben is.
   
  - Milyen az új PS pro-d?
  - Azt már kipróbáltad, nagyon jól hasít.
   
  - Miben változott a játékod, mióta eljöttél Paksról?
  - Úgy érzem, nagyon sok dologban változott. Nem titok, hogy szerettem volna előrelépni a szerepkörömben, több lehetőséghez jutni. Minden szempontból jól alakulnak a dolgok.
   
  +1-Kinek passzolod a kérdéseidet?
  - Kovács Ádámnak szeretném passzolni a kérdéseimet.
   
  Azt, hogy mik voltak Medve Máté kérdései csapattársa, Kovács Ádám felé és, hogy mik voltak az Ő válaszai, a jövő heti cikkünkből kiderül!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink