Naptár

Betöltése

  A nyereményjáték győztesének felajánlása

  2021. Október 12.
  1 hónapja

  A Veszprém Kosárlabda Klub hazai nyitómeccse előtt játékot hirdettünk a Facebook oldalunkon, miszerint aki helyesen tippeli meg a Veszprém – Vasas derbi győztesét és a legközelebb lesz a különbség eltalálásához, az béréletet és egy feldobást nyer. A találkozó végül vendéggyőzelemmel zárult, amire csupán egy tipp érkezett, méghozzá a Vasas utánpótlásjátékosától, Cseh Botondtól. Ő a nyereményét felajánlotta annak a Veszprém-drukkernek, aki leginkább ráérzett a két csapat közti különbségre. Ez a személy pedig Rostás Erika volt.
   
  Ezúton is gratulálunk Botondnak és köszönjük a nagylelkűségét!
   
  Erika ugyanakkor szintén nem tudja felhasználni a díját, ugyanis külföldön él, ezért felajánlotta egy olyan fiatal kosárlabda szeretőnek, akinek esetleg nem telne a meccslátogatásra. Klubunk ezt a nagylelkű gesztust még megfejelte, és egy korábbi szezon akcióját visszahozva nem egy, hanem tíz hátrányos helyzetű fiatal belépését biztosítja a csapat találkozóira a Vetési Albert Gimnáziumban. A következő hazai találkozótól ugyanis az Bárczi Gusztáv Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény tíz tanulóját fogadjuk majd minden összecsapásunkon.
   
  Viszont mindenképpen szerettünk volna utánajárni Rostás Erika történetének, aki Németországból szurkol a veszprémi fiúknak, ezért megkértük, mesélje el nekünk a velünk kapcsolatos történetét. Erika nagyon megörült miután megtudta, hogy milyen kezdeményezést hívott újra életre, és szívesen válaszolt hivatalos oldalunk megkeresésére is.
   
  „Hosszú évek óta vagyok a labdajátékok szerelmese. Sokáig voltam a lakóhelyem sportegyesületének vezetőségi tagja. Lányom évekig kézilabdázott, így ez a sportág is a kedvenceim közé tartozik. Ő a Nyugat-magyarországi Egyetem rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakán végzett, és szakdolgozatát a veszprémi kosárlabda sport múltjáról és jelenéről írta. Így került a látószögembe ez a játék és csapat. Ennek már vagy tíz éve. Személyes ismeretségek jöttek létre ezalatt az idő alatt a játékosokkal, ráadásul Kováts Viktorral és Mosonyi Józseffel ez baráti kapcsolattá alakult, ami a mai napig tart. Igyekeztem minél több alkalommal személyesen buzdítani a csapatot a mérkőzéseiken az évek folyamán, de az életembe egy jelentős változás állt be, ugyanis Németországba költöztem. Azóta online követem a csapat szereplését.”
   
  Arra, hogy mit vár az idei együttestől, a következőket felelte:
   
  „Azt várom, amit minden vérbeli szurkoló: a lehető legtöbb nyertes meccset és a legelőkelőbb helyet a tabella élén. Szeretném továbbá, hogy nagyon jó csapatszellem, összetartás és küzdeni akarás jellemezze a gárdát! Kívánok jó egészséget, sok-sok szurkolót és egy nagyon jó szezont!”
   
  Mi pedig köszönjük Erika felajánlását és kitartó szurkolását! Reméljük, hogy a Veszprémi Kosárlabda Klub sok boldog pillanatot szerez majd neki, miközben online figyeli a találkozóinkat és a velünk kapcsolatos híreket.
   

  Következő mérkőzés

  K

  NKA Pécs
  VS  Veszprém

  2021. 12. 04.

  Korábbi mérkőzés

  GY

  Veszprém
  VS  Bajai Bácska FKE

  118 - 79

  2021. 11. 26. 17:00

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink