Naptár

Betöltése

Az edzőmeccsek sora folytatódik

2021. Szeptember 08.
2 éve
Nincs megállás a felkészülésben a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém háza táján. Miután a második helyen végezett a bakonyi csapat a múlt héten a Gyurasits István Emléktornán, most pont egy olyan ellefélhez látogat, amely szintén részt vett azon a viadalon, csak pont elkerülték egymást a HOYA-val.
 
Szeptember 10-én, pénteken 17:00-tól ugyanis a MAFC fogadja majd a Szabó Péteréket. A zárt kapus összecsapás pikantériáját az adja, hogy ez a fővárosi alakulat volt az, amellyel szemben nem sikerült kiharcolnia a piros-szürkéknek a továbbjutást a tavalyi rájátszásban a legjobb négy közé. A budapestiek végül a harmadik helyen zárták a bajnokságot, míg a Veszprém hetediken. Érdekes lesz tehát látni, hogy hol tart a két rivális az új idényre való felkészülésben. A MAFC egyébként a Gyurasits Emléktornát a negyedik helyen zárta.
 
Pár nappal rá, szeptember 14-én 17:30-tól pedig egy még nagyobb erőfelmérő vár a HOYA-ra, ugyanis annál az „A” csoport előző idényének bronzérmesénél a Naturtex-SZTE-SZEDEÁK-nál fog vendégeskedni, amely hamarosan a nemzetközi porondon, méghozzá a FIBA Kupa selejtezőjében is starthoz áll. Mindkét fél számára hasznosnak ígérkezik tehát ez a jövő keddi mérkőzés Szegeden, amely szintén zárt kapus lesz.
 
Szurkoljunk a fiúknak, hogy mindkét találkozón jó eredményt érjenek el, és ami még fontosabb, előremutató teljesítményt nyújtsanak és tovább fejlődjön a csapatjátéka a megújult együttesnek.
 
Hajrá Veszprém! 
 
 
Fotó: Szilágyi Anna (Honvéd)

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

2024. 04. 24.

Korábbi mérk?zés

V

Dávid Kornél KA
VS  Veszprém KK

117 - 76

2024. 04. 21. 19:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink