Naptár

Betöltése

Az első forduló előtt - Petőfi Áron vezetőedző tollából

2013. Szeptember 27.
10 éve

A keretünk jelenlegi állás szerint így fog kinézni.
Az új játékosaink közül az alapcsapatba Vertetics Ádámot és Hoffmann Balázst, Szlávik Tamást és Godena Ferencet kell minél előbb beépítenünk.
 
Azonkívül, hogy teljes csapattal egyelőre csak heti kétszer tudok együtt dolgozni. A Vetési Albert Gimnázium Tornatermének sajnálatos lezárása miatt nem tudni pontosan, hogy mikor fogadhatunk először hazai pályán ellenfelet. Nagyon remélem, hogy azért ebben az évben ez még megvalósul.

Mindezeket figyelembe véve én úgy gondolom 3-4 hónapra van szükség ahhoz, hogy a szakmai koncepciókat és a játékosokat egységes csapattá kovácsoljuk, de már az első pillanattól kezdve egy új szemléletű, lendületes csapat benyomását szeretnénk kelteni.

A nehézségek ellenére a játékosok hozzáállásával és az eddig elvégzett munkájukkal elégedett vagyok, a szakosztály vezetésétől, elsősorban Naményi Miklós Úrtól a lehetőségeinkhez mérten minden segítséget megkapok, és egy nagyon befogadó segítőkész közegbe kerültem, ami rendkívül sokat segít a mindennapi munkámban.

Nehéz megmondani, hogy ezekkel a szerencsétlen dolgokkal együtt a szezon első felében mire leszünk képesek, de ha a bajnokság első felében kicsit szerencsésebben alakulnak a dolgaink, mint a felkészülés alatt, és ez az idegenbeli mérkőzések dacára győzelmekben is meg fog mutatkozni, akkor a bajnokság második felében és a végelszámolásnál valahol a középmezőny helyeiért szeretnénk csatázni.
 
Az első forduló mérkőzésének időpontja, helyszíne az eseménynaptárunkban olvasható.
 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

2024. 04. 24.

Korábbi mérk?zés

V

Dávid Kornél KA
VS  Veszprém KK

117 - 76

2024. 04. 21. 19:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink