Naptár

Betöltése

  Az Euronics a veszprémi kosárlabda kiemelt támogatója

  2022. Február 26.
  11 hónapja
  A Veszprém Kosárlabda Kft. büszkén és örömmel jelenti be, hogy az Euronics a jövőben kiemelt szponzori státuszban támogatja az egyesületünket és annak első csapatát. A veszprémi központú műszaki áruházlánc logóját mostantól a mezén viseli a Veszprém Kosárlabda Klub együttese. 
   
  A 65 üzlettel és országos webshoppal rendelkező Euronics márkát tulajdonló Vöröskő Kft. kereskedelmi ügyvezető igazgatója, Fazekas Bálint a következőket mondta el az együttműködés létrejöttekor: „Cégünk identitásának fontos eleme a sport támogatása általában, ezen belül is erősen kötődünk a helyi labdajátékokhoz. Büszkén vállaltuk fel a veszprémi kosárlabda csapat kiemelt támogatói szerepét is, és kívánunk a csapatnak sok sikert az elkövetkező időszakban!”
   
  A Veszprém Kosárlabda Kft. részéről Naményi Miklós ügyvezető igazgató az aláírást követően nyilatkozott: „Az Euronics támogatása tökéletesen mutatja a cégtulajdonosok lokálpatrióta szemléletét, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy egy cég generációkon keresztül veszprémi tudjon maradni és mi veszprémiek büszkék legyünk rá. Ez a megállapodás nagy jelentőséggel bír a számunkra, elismeri az elmúlt évek kitartó munkáját és fejlődését, viszont kötelez is minket. Kötelez arra, hogy klubunk, csapatunk a jövőben is érdemes legyen az Euronics partnerségére. Célunk, hogy bebizonyítsuk, jó döntés volt a veszprémi kosárlabda család mellett letenni a voksot és talán ez a kapcsolat még erősödhet is a jövőben.”
   
  Nagyon köszönjük az Euronics támogatását és bizalmát! Hisszük, hogy közösen szép eredményeket érünk majd el.
   
  Hunyady Beatrix, a Vöröskő Kft. marketing igazgatója és Naményi Miklós, a Veszprém Kosárlabda Kft. ügyvezető igazgatója
  Hunyady Beatrix, a Vöröskő Kft. marketing igazgatója és Naményi Miklós  a pénteki mérkőzés előtt

  Következő mérkőzés

  K

  Veszprém
  VS  CKE

  2023. 02. 11.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Pécsi VSK-Veolia
  VS  Veszprém

  116 - 80

  2023. 02. 04. 18:00

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink