Naptár

Betöltése

Baja – Veszprém meccs előtti nyilatkozatok

2019. Október 24.
4 éve
Október 26-án, szombaton 17.00 órakor a férfi kosárlabda NB I/B Piros csoport 5. fordulójában az ország déli részén lépünk parkettre. A vendéglátó Bajai Bácska FKE elleni összecsapás előtt játékosainkat kérdeztük, hogy mire számíthatunk.
 
 
Völgyi Marcell: Kemény párharc lesz, de mi mást, mint győzelmet várok el csapatunktól. Hazai pályán dupla erővel fog küzdeni a rivális, azonban bízom benne, hogy mindezt okosan sikerül majd kezelnünk. Ahogy becsületesen készültünk, éppúgy a pályán is mindent meg fogunk tenni a közös siker érdekében!
 

Füzi Róbert: Ahhoz a Bajához látogatunk szombaton, amelyet szinte lehetetlen meglepni hazai pályáján. Hiszem, hogy a lelkiismeretes felkészülésünknek hála meg tudjuk majd őket tréfálni saját otthonukban. Stabil védekezéssel és valódi csapatjátékkal elhódítjuk a két pontot, ebben biztos vagyok! Kérem drukkereinket, ha szeretik a halászlevet, utazzanak el velünk Bajára, és kössék össze a kellemeset a hasznossal... Viccet félre téve, szeretnék megkérni minden rajongónkat, hogy itthonról az élőkép elől buzdítsák csapatunkat, ahogyan egyébként azt mindig is szokták!!!
 

Mucza Tamás: Igazán nehéz mérkőzésre számítok, hiszen ellenfelünk, akárcsak a mi együttesünk, veretlen hazai pályán. Erősségük lehet a bajaiaknak, hogy újoncok, tehát nem ismerjük őket, azonban ez egyúttal gyengeség is, ugyanis ők se minket. Azonban eljött az idő, hogy begyűjtsük első idegenbeli diadalunkat a bajnoki kiírásban. Ezért is kérem, aki teheti kövesse a mérkőzést online, ugyanis biztos vagyok benne, hogy forró hangulatú parázs derbi vár ránk Baján.

 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

2024. 04. 24.

Korábbi mérk?zés

V

Dávid Kornél KA
VS  Veszprém KK

117 - 76

2024. 04. 21. 19:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink