Naptár

Betöltése

Biztos győzelem a Pécsi EAC otthonában

2013. Október 19.
10 éve
Pécs, 200 néző
 
PTE-PEAC: Sipos 11/3, Koller 25/15, Tamás 2, Csernák 9/3, Szabó 4, Al-Farhat 6, Nagy 3/3, Tálos, Onozó, Kárpáti, Nagy, Baluka, Tóth Csák. Edző: Zalay Zoltán
 
Veszprém Egyetem SC: Godena 16, Oltárczy 14/6, Vertetics 15/3, Hoffmann 8, Nagy 11/3, Kováts 3, Czakó 4, Kelemen 2, Sefcsik, Bagó, Szlávik, Takács. Edző: Petőfi Áron.
 
 
Megint sikerült majdnem 30 pontot kapnunk egy negyed alatt a mérkőzés elején és ez akkor is elfogadhatatlan ha az ellenfél egyik játékosának extra periódusa volt - nyilatkozta Petőfi Áron.
 
Sajnos egyértelműen visszaüt lassan, hogy a saját termünk használhatatlansága miatt, kevesebbet tudunk dolgozni mint szeretnénk. Petőfi Áron edző igyekszik ezt rotálással ellensúlyozni, játékosainknak pedig tudatosan kell arra készülniük, hogy akkor is az első perctől felvegyék egy mérkőzés ritmusát, ha előtte nap nincsen lehetőségük edzeni.
 
Az, hogy sikerült felrázni a csapatot és a játékosok megértették, hogy csak fegyelmezetten és türelmesen játszva van esélyük mérkőzést nyerni nagyon dicséretes. A mérkőzés eleje miatt nagyon sok munkát kellett elvégezni azért, hogy fordítani tudjanak.
 
A közösségi munka és a zóna védekezés végül meghozta a várt győzelmet. Jó volt látni, hogy egyre inkább kezd a csapat közösségi szinten dolgozni. Jó hír, hogy az előző mérkőzések kapcsán már emlegetett hármas poszton még bőven van tartalék.
 
Továbbra is kérem, a hármas poszton szereplő játékosokat, hogy csak dolgozzanak tovább az eddig mutatott mentalitásukkal, és akkor látható is lesz az eredmény. Nehéz félév előtt állunk, de edzenünk kell amennyit csak lehet, és csipegetni a győzelmeket idegenből, hogy megalapozzunk egy eredményes tavaszt - mondta Petőfi Áron.

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  SMAFC 1860 Soproni Egyetem

2024. 05. 05.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

73 - 85

2024. 04. 24. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink