Naptár

Betöltése

  Budafok - Veszprém meccs előtti nyilatkozatok

  2019. December 18.
  2 éve
  A Budafok lesz az ellenfele a HOYA-Pannon Egyetem Veszprémnek a Bajnokság 13. fordulójában, december 20-án, Budapesten, a BMTE Fonyódi Antal Sportcsarnokban. A mérkőzést élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon.
   

  Baksa Szabolcs, másodedző: Komoly erőpróba vár ránk Budafokon, hisz egy hazai pályán nagyon erős csapathoz látogatunk, akiknek bár az elmúlt fordulókban nem jött ki a lépés, nem véletlenül voltak ott sokáig az élbolyban. Fontos lesz, hogy a saját stílusunkban kosárlabdázzunk, nem szabad átadnunk nekik a kezdeményezést. A kemény védekezés, lendületes támadások és a csapategység az, ami a sikerünket eredményezheti.
   

  Medve Máté: Nehéz lesz az év utolsó meccse, hiszen a sérültjeink, habár jó úton haladnak afelé, hogy újra játékba állhassanak, ezt pénteken sajnos még nem tudják megtenni. Ha olyan tűzzel és akarással megyünk ki a pályára, ahogy azt tettük az utóbbi mérkőzéseken is, akkor győzelemmel zárhatjuk az évet!
   
   
  Füzi Róbert: Annak ellenére, hogy a sérültjeink még nem tudnak játszani, mi mindent meg fogunk tenni pénteken a győzelemért! Budafokra látogatunk, egy olyan csapathoz, akik soha nem adják fel, keményen küzdenek mind a negyven percen keresztül. Egy pillanatra sem szabad elveszteni a koncentrációnkat, ha győzelemmel szeretnénk zárni a 2019-es évet!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink