Naptár

Betöltése

  Együtt a szurkolókért

  2018. November 15.
  3 éve
  Mára már több mint hétezer Telekom Veszprém drukker váltotta ki, míg a becsatlakozott cégek száma is folyamatosan nő, jelentős kedvezményeket biztosítva a kártyatulajdonosoknak termékeik vagy szolgáltatásaik árából.
   
  Kosárlabda csapatunk, a HOYA - Pannon Egyetem Veszprém jelenleg 100%-os mutatóval vezeti az NB1/B piros csoportját, és mérkőzésről mérkőzésre sok szurkoló látogat ki a Vetési Albert Gimnázium csarnokába, hogy támogassa az együttest az „A” csoportba való feljutásig vezető úton.
   
  A két népszerű veszprémi sportegyesület vezetői úgy döntöttek, hogy közösen folytatják a szurkolói kártya programot, és az Építők Szurkolói kártyát már a kosárlabda klubon is keresztül lehet igényelni. Ezentúl mindkét klub részéről érkező céges partnerek által biztosított kedvezmények is érvényesek lesznek a kártyát birtokló sportszeretők számára, függetlenül attól, hogy melyik egyesületen keresztül váltották ki azt.
   
  A HOYA-Pannon Egyetem Veszprém köszönti a Telekom Veszprém Építők Szurkolói kártya program már regisztrált tagjait a veszprémi kosárlabda családban! Bízunk benne, hogy közösen még több partnercéget sikerül bevonni az akcióba, hogy aztán még több drukkernek tudjunk kedveskedni a támogatásukért cserébe.
   
  Ezúton is sok sikert kívánunk a Telekom Veszprémnek a szombati Bajnokok Ligága, IFK Kristianstad elleni összecsapáshoz!

  Hajrá Veszprém!
   
  További információk az Építők Szurkolói kártya programról itt olvashatók, illetve itt igényelhetők:

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink