Naptár

Betöltése

  Elhalasztva a Veszprém - Salgótarján meccs

  2020. November 14.
  1 éve
  Tájékoztatjuk a tisztelt Szurkolókat, hogy a mai napra, azaz november 14-re előzetesen kiírt HOYA-Pannon Egyetem Veszprém - Salgótarjáni KSE mérkőzés el lett halasztva, miután a vendégcsapat erre vonatkozó kérését végül mégis elfogadta az MKOSZ Versenyirodája. A találkozó új időpontjáról később születik döntés.
   
  A Salgótarjáni KSE-t működtető Sport Salgó Szervező és Szolgáltató Kft. még november 9-én halasztási kérelmet nyújtott be a mai napra kiírt HOYA-Pannon Egyetem Veszprém elleni felnőtt és U20-as mérkőzéseire, ugyanis többen is pozitív koronavírus tesztet produkáltak a csapatukból, és karanténba kerültek. Az MKOSZ november 10-én hozott határozata alapján azonban az U20-as játékosaikkal pótolva a hiányzókat le kellett volna tudniuk játszani a mai összecsapást.
   
  A Veszprém Kosárlabda Kft. a hét folyamán többször is egyeztetett az MKOSZ Versenyirodával, ám semmilyen hivatalos tájékoztatást nem kaptunk arra vonatkozóan, hogy a szombati két találkozó elmaradna, éppen ezért egyesületünk mindvégig úgy készült az elmúlt napokban, hogy a mérkőzéseket (felnőtt és U20) megrendezi, és a játékosaink is úgy készültek, hogy azokat lejátsszák.
   
  Az MKOSZ Versenyiroda tegnap, azaz november 13-án, 16:50-kor, a Versenybizottsággal történő egyeztetését követően, hivatalosan arról tájékoztatta a feleket, hogy a Sport Salgó Szervező és Szolgáltató Kft. egyoldalú kérése ellenére, a jelenleg érvényben lévő COVID-19 vis maior halasztási szabályzások alapján nem lehetnek elhalaszthatók a november 14-re kiírt felnőtt és U20-as mérkőzései, ezért a találkozókat az eredeti időpontokban le kell játszani.
   
  Ugyanezen a napon, 20:45-kor az MKOSZ Versenybizottsága levelet küldött, miszerint felülvizsgálta a Sport Salgó Szervező és Szolgáltató Kft. mai mérkőzés elhalasztása okán benyújtott módosítási kérelmét, és megváltoztatja a korábban hozott döntését, így a mérkőzést elhalasztja. Ennek indokaként azt jelölték meg, hogy a salgótarjáni sportszervezet által benyújtott kérelem 2020. november 9-én, az MKOSZ Elnökségének ezirányú döntése előtt érkezett, ezért azt az akkor hatályban lévő halasztási szabályok alapján kell elbírálni.
   
  Sajnos ez a rendkívül késői, utolsó pillanatban történt tájékoztatás komoly felesleges költségeket jelent a szervező fél, azaz a Veszprém Kosárlabda Kft. számára. Ez különösen érzékenyen érinti a sportszervezetünket ebben a jelenlegi, minden sportegyesület számára nehéz gazdasági helyzetben, amelyet a világjárvány okozott.
   
  A halasztási döntéssel klubunk nem tud egyetérteni, de kénytelene elfogadni azt.
   
  Mielőbbi gyógyulást kívánunk a salgótarjáni játékosoknak!
   
  Hajrá HOYA, hajrá Veszprém! 
   

   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink