Naptár

Betöltése

  Elkezdtük a felkészülést

  2020. Augusztus 04.
  2 éve
  2020. augusztus 3-án, reggel 7:30-kor elkezdte a felkészültést a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém felnőtt kerete. A csapat ezen a héten Starhon Katalin erőnléti edzővel dolgozik, amelynek kezdetén felmérik a játékosok fizikai állapotát, állóképességét, majd ennek megfelelően fogják végezni a további munkát.
   

  Jövő hétfőtől pedig már Baksa Szabolcs vezetőedző veszi át az irányítást, aki ezen a héten még az U20-as válogatott összetartásán vesz részt Kecskeméten, mint a csapat technikai vezetője. Innen visszatérve folytatja majd teendőit a HOYA első csapatának élén.
             
                                   
  Együttesünk szerb légiósa, Nebojsa Dukic, habár megérkezett Magyarországra, a jelenlegi korlátozásoknak megfelelően, kéthetes hatósági karanténba kellett, hogy vonuljon, így ő egyénileg kezdte meg a felkészülését a számára előírt edzésterv szerint. „Duka” majd augusztus 15-én csatlakozhat a társaihoz.
   
  A ma bejelentett Gaál Bencével és Sipos Mátyással kiegészülve kialakult a teljes keretünk a 2020/21-es szezonra, amely a következő játékosokból áll:
  #0 – Szücs Péter
  #2 – Sipos Mátyás
  #4 – Birkás András
  #7 – Madár András
  #12 – Futó Balázs
  #13 – Orgona Gergő
  #18 – Veingartner András
  #20 – Simon Márton
  #21 – Szabó Péter
  #31 – Nebojsa Dukic
  #35 – Gaál Bence
   
  Ezzel a rendkívül megfiatalított (az átlagéletkor 20,7 év), ám annál tehetségesebb és elszánt gárdával vág neki a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a 2020/21-es idénynek az NB I B. Piros csoportjában és a Hepp Kupában.
   
  Hajrá HOYA! Hajrá Veszprém!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink