Naptár

Betöltése

  Elköszöntek egymástól

  2014. Október 28.
  7 éve
  A karibi-térségből származó kosárlabdázó nyáron – Párizsból, a középfokú tanulmányainak befejezése után – érkezett a bakonyi megyeszékhelyre. A remek alapokkal (196 centi, 81 kiló) és fizikai paraméterekkel rendelkező, gyors és látványos produkcióra képes sportoló megfelelt a próbajátékon, így mint akkor mondta: alig várta, hogy megismerkedhessen a Petőfi Áron edző képviselte munkával és stílussal. Csakhogy a főként hármas poszton bevethető fiatalember eddig egyetlen mérkőzésen sem ölthette magára a mieink szerelését.

  – A Magyar Kosárlabda Szövetség közvetlenül az évad előtt módosította a versenykiírás azon passzusát, miszerint az NB I/B-s bajnokságban szereplő klubok a 1994 január 1-je után született játékos kötelező pályán szerepeltetése esetén kizárólag magyar állampolgárokat küldhetnek pályára – mondta a jó szellemű spíler, aki az ügyességével és akrobatikus képességeivel időnként ámulatba ejtette a tréningező társait. Ilyenformán csak a junioroknál szerepelhettem volna, ám ott sem léphettem pályára, mert időközben kiújult a térdsérülésem. A lábamban korábban szinte minden elszakadt, több mint másfél évig tartott a rehabilitációm. Már azt hittem, semmi bajom, aztán idővel mind nagyobb fájdalmaim lettek. Nem tudtam az elvárt terhelés szerint dolgozni. Pedig tudom, sokat kell még fejlődnöm. Emiatt elkedvetlenedtem, a családom is nagyon hiányzott, végül a klub elöljáróival abban maradtam, hogy váljanak külön az útjaink.

  Miután a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém vezetői szomorúan konstatálták, hogy a Franciaország tengerentúli me-gyéjében született sportoló nem képes beváltani a hozzá fűzött reményeket, közös megegyezéssel szerződést bontottak. Mint megjegyezték: Meghan Popotte személyében egy intelligens embert ismertek meg, akinek beilleszkedését – a hozzáállása, a sportág iránti alázata miatt – nem fenyegette veszély. Búcsúzóul mind a sportpályákon, mind az életben sok sikert kívántak neki.
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink