Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Baja – Veszprém

  2020. Október 13.
  1 éve
  A második bajnoki mérkőzését is idegenben játssza a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, ezúttal a Bajai Bácska FKE vendégeként, Baján, a Dr. Pósta Sándor Sportcsarnokban, október 14-én, 18:00-tól, majd az U20-as csapatunk 20:00-tól lép a pályára.
   
  Nehéz kezdeten van túl a veszprémi gárda a múlt szombati szoros vereség után a Nagykőrös otthonában, ahol végül 91:85 arányban kerekedtek felül a Sólymok egy egylabdás meccsen. Ezen a mérkőzésen Futó Balázs 18 pontig, míg Szabó Péter 26-os VAL mutatóig jutott. Bemutatkozott a bajnokságban új vezetőedzőnk, Baksa Szabolcs is.
   
  A Baja csapata az előző fordulóban a Nyíregyháza együttesét fogadta, ahol a vendégegyüttes kisarányú győzelmet ért el (59:62). Ezen a mérkőzésen Jakab Péter 22 pontot dobott.
   
  A tavalyi évben kétszer is találkozott egymással a két csapat, az első mérkőzésen a Baja otthonában, ahol 71:76-ra nyertünk, Szabó Péter vezetésével, aki 14 pontot dobott a találkozón, ugyanakkor a második meccsen, hazai pályán nem sikerült legyűrnünk ellenfelünket (81:99).
   
   
  Nagy fegyvere vendéglátónknak Jakab Péter, aki az elmúlt szezonban 21.64 pontot átlagolt, amivel a harmadik legjobb volta a ranglistán. Emellett 26,09-es VAL mutatót, 5,55 védőlepattanót tudott átlagolni a tavalyi szériában, amivel a legjobbak közé tartozott.
   
  Két magas emberünk, Orgona Gergő, valamint Futó Balázs a következőképp vélekednek az előttünk álló meccsről.
   
  Orgona Gergő, a Veszprém erőcsatár-centere: „Nincs sok időnk felkészülni a Bajából, de megpróbáljuk kihasználni a rendelkezésre álló néhány napot. Erős csapat ellen fogunk pályára lépni szerdán, jó játékosokkal rendelkeznek. A cél természetesen a győzelem.”
   
  Futó Balázs, a Veszprém erőcsatár-centere: „Megpróbáljuk az elmúlt mérkőzésen elkövetett hibákat kijavítani. Nem lesz sok időnk a felkészülésre, de minden erőnket bedobjuk, hogy sikerüljön. Megígérjük, hogy mindent bele fogunk adni, hogy győzelemmel távozzunk Bajáról”
   
  Hajrá HOYA, Hajrá Veszprém!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink