Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Baja – Veszprém

2020. Október 13.
3 éve
A második bajnoki mérkőzését is idegenben játssza a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, ezúttal a Bajai Bácska FKE vendégeként, Baján, a Dr. Pósta Sándor Sportcsarnokban, október 14-én, 18:00-tól, majd az U20-as csapatunk 20:00-tól lép a pályára.
 
Nehéz kezdeten van túl a veszprémi gárda a múlt szombati szoros vereség után a Nagykőrös otthonában, ahol végül 91:85 arányban kerekedtek felül a Sólymok egy egylabdás meccsen. Ezen a mérkőzésen Futó Balázs 18 pontig, míg Szabó Péter 26-os VAL mutatóig jutott. Bemutatkozott a bajnokságban új vezetőedzőnk, Baksa Szabolcs is.
 
A Baja csapata az előző fordulóban a Nyíregyháza együttesét fogadta, ahol a vendégegyüttes kisarányú győzelmet ért el (59:62). Ezen a mérkőzésen Jakab Péter 22 pontot dobott.
 
A tavalyi évben kétszer is találkozott egymással a két csapat, az első mérkőzésen a Baja otthonában, ahol 71:76-ra nyertünk, Szabó Péter vezetésével, aki 14 pontot dobott a találkozón, ugyanakkor a második meccsen, hazai pályán nem sikerült legyűrnünk ellenfelünket (81:99).
 
 
Nagy fegyvere vendéglátónknak Jakab Péter, aki az elmúlt szezonban 21.64 pontot átlagolt, amivel a harmadik legjobb volta a ranglistán. Emellett 26,09-es VAL mutatót, 5,55 védőlepattanót tudott átlagolni a tavalyi szériában, amivel a legjobbak közé tartozott.
 
Két magas emberünk, Orgona Gergő, valamint Futó Balázs a következőképp vélekednek az előttünk álló meccsről.
 
Orgona Gergő, a Veszprém erőcsatár-centere: „Nincs sok időnk felkészülni a Bajából, de megpróbáljuk kihasználni a rendelkezésre álló néhány napot. Erős csapat ellen fogunk pályára lépni szerdán, jó játékosokkal rendelkeznek. A cél természetesen a győzelem.”
 
Futó Balázs, a Veszprém erőcsatár-centere: „Megpróbáljuk az elmúlt mérkőzésen elkövetett hibákat kijavítani. Nem lesz sok időnk a felkészülésre, de minden erőnket bedobjuk, hogy sikerüljön. Megígérjük, hogy mindent bele fogunk adni, hogy győzelemmel távozzunk Bajáról”
 
Hajrá HOYA, Hajrá Veszprém!
 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

2024. 04. 24.

Korábbi mérk?zés

V

Dávid Kornél KA
VS  Veszprém KK

117 - 76

2024. 04. 21. 19:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink