Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: BKG – Veszprém

  2021. Március 13.
  1 éve
  A második mérkőzését játssza a héten a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém. Vasárnap, azaz március 14-én Szigetszentmiklósra utazunk, hogy ott lépjünk pályára a BKG-Príma Akadémia ellen a bajnokság 24. fordulójában, 18:00-tól. A találkozó élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon.
   
  Nehéz és fontos összecsapáson van túl a veszprémi gárda, amely szerdán a Bajai Bácska FKE ellen lépett pályára, hogy bebiztosítsa helyét a playoffban. A feladatot nehezítette, hogy Nebojsa Dukic nem játszhatott eltiltása miatt. Ez érezhető is volt a csapaton, leginkább védekezésben. A második félidőben azonban jobban koncentráltunk, igazi csapatként harcoltunk, aminek köszönhetően végül itthon tartottuk a két pontot az igen eseménydús és pontgazdag mérkőzésen (113:106). A találkozón Madár András 38 pontot dobott, amiből hatot a saját térfelünkről szerzett.
   
  Ezzel a győzelemmel csapatunk bebiztosította a rájátszásban való szereplését, sőt hetediknél rosszabb helyezést már nem érhetünk el az alapszakaszban. A további meccseink - sorozatban: BKG, NKA és MAFC - döntik el, hogy hányadik helyen végzünk, és hogy kivel küzdünk az elődöntőbe jutásért a playoffban.
   

  Aktuális ellenfelünk, a BKG jelenleg gyengébb formát mutat, az utóbbi három mérkőzésükön nem tudtak győzelmet aratni. Legutóbb a Budapesti Honvéd SE otthonában szenvedtek el vereséget (87:72).
  Nagy Botond Ágoston mester csapatának egy része az utóbbi hetekben karanténba kényszerült, ezért nehezebb volt számukra a felkészülés. A rosszabb periódus ellenére még mindig tartják azonban második helyüket a tabellán, ráadásul egy meccsel kevesebbet játszottak, mint az őket üldözők jelentős része, beleértve minket is. A két csapat közti különbség jelenleg így mindössze egy pont.
   
  Külön pikantériája a találkozónak, hogy az NBI/B Piros csoportjának két legponterősebb játékosa is szembe nézhet egymással, a szigetszentmiklósi Nagy Boton (27,79 pontos átlag) és a veszprémi Madár András (24,26) személyében. De a liga négy legjobb előkészítőjéből is ott lesznek hárman: hazai részről Nagy Benedek (8,42) és Nagy Botond (7,05), míg a vendégektől Szabó Péter (6,96).
   
  Újabb izgalmas, fontos és várhatóan magas színvonalú rangadó vár tehát a bakonyi alakultra. Szurkoljunk a srácoknak minél többen az élő közvetítés követve!
   
  Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink