Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: BKG - Veszprém

  2021. November 18.
  8 hónapja
  A hat győzelemmel és két vereséggel, az NBI/B Piros csoportjának alapszakaszában második helyen álló Veszprém Kosárlabda Klub az ugyanezzel a mérleggel álló BKG Príma Akadémia vendégségébe látogat vasárnap. A találkozó 17:00-kor veszi kezdetét a szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnokban.
   
  A BKG tavaly a második helyen zárta a bajnokságot, és a szezont is ennek megfelelően kezdte, két győzelemmel, előbb Nagykőrösön, majd otthon a PVSK ellen. Ezt követően azonban 81:66-ra alulmaradtak a MAFC vendégeként, majd hazai pályán a Honvéd ellenében is (75:87). A két fiaskó után aztán visszatértek a győzelem útjára és zsinórban négy meccset nyertek, méghozzá a Baja, az NKA, az Óbuda és a Pápa ellenében. A szigetszentmiklósiak legeredményesebb pontszerzője eddig ebben az idényben is Nagy Botond, aki 31,75 pontot átlagol meccsenként.  
   
   A Veszprém szintén hat-kettes mérleggel ál, miután hazai pályán, a félidei nyolcpontos hátrányt követően megfordította a találkozót a MAFC ellen, és végül 108:95 arányban győzni tudott. A bakonyiak sikerszériája így szintén négy meccset számlál már. Az egyik félnek tehát megtörik a sorozata vasárnap.
   
  Csapatunk kapitánya, Horváth Ákos a következőképpen nyilatkozott az előttünk álló és mindenképpen nehéznek ígérkező idegenbeli összecsapásról: „A BKG évek óta meghatározó szereplője a piros csoportnak. Tavaly egy hajszálra voltak az élvonalba jutástól. Nagyon összeszokott társaság, nagyon brutál támadókosárlabdával, Nagy Botond Ágoston személyében pedig a liga legponterősebb játékosával. Éppen ezért, amennyire jó formában pörgünk hetek óta, a teljes csapat nevében mondhatom, hogy nagyon várjuk ezt a kihívást.”
   
  November huszonegyedike feladata a Veszprém számára az lesz, hogy győzelmével egy kicsit ellépjen az alapszakaszban a BKG-tól, nem elfeledkezve a szintén hat-kettővel álló Jászberényről sem. Miközben az első helyen tartózkodó Honvéd is csak egy győzelemmel áll jobban az őt követő jelenlegi három csapatnál.
   
  A mérkőzésről élő közvetítés lesz a 24eskörzetTV YouTube csatornáján!
   
  Néhány hasznos információ azok számára, akik élőben tekintenék meg a találkozót:
  - A meccsre a belépés díja 1000 Ft. A diákoknak pedig - érvényes diákigazolvánnyal - 800 Ft. 
  - A parkolás a sportcsarnok körül, vagy a nagy kavicsos parkolóban lehetséges díjmentesen.
   
  Szurkoljunk ismét a veszprémi fiúknak, hogy egy újabb fontos diadalt arassanak, és ezzel továbbra is versenyben legyenek az alapszakasz első helyéért.
   
  Hajrá Veszprém!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink