Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Budafok - Veszprém

2019. December 19.
4 éve
Az utolsó bajnoki mérkőzését játssza 2019-ben a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém. Az NBI/B Piros csoportjának tizenharmadik fordulójában a Budafok lesz az ellenfél december 20-án, 18:00-kor, Budapesten, a BMTE Fonyódi Antal Sportcsarnokban. A mérkőzést élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon.
 
Zsinórban a kilencedik mérkőzését nyerte meg, a hazai pályán még veretlen, a bajnokságban pedig összesen egy vereséggel rendelkező bakonyi együttes. Múlt héten a BKG ellen tudott tizenhatpontos győzelmet aratni (106:90), ahol Czirbus 32 pontig, 7 lepattanóig jutott, valamint 44-es VAL mutatójával egyértelműen a bakonyi gárda legjobbja volt. Centerünk kiválóan teljesítménye azért is volt fontos, hiszen magasembereink közül sem Völgyi, sem Körtélyesi nem léphetett pályára sérülés miatt.
 
 
A Budafok egy gyengébb időszakát éli, az utolsó három meccsét vereséggel zárta, legutóbb a Vasas tudott felettük győzelmet aratni hazai pályán (89:75). Ezzel a fővárosi együttes kikerült a legjobb négy közül, és jelenleg a tabella ötödik helyét foglalja el.
 
Habár jelenleg a Budafok nem a legjobb szériáját mutatja, ahogy nyilatkozták is játékosaink, egy hazai pályán nagyon erős csapatról van szó, akik bármikor tudnak meglepetést okozni és jó teljesítményt nyújtani.
 
Mindkét fél sérülésekkel küzd. Míg a veszprémi oldalon Völgyi Marcell és Szabó Péter nem tud Mérész mester rendelkezésére állni, addig a hazaiaknál Mészáros Bence, Siklós Olivér és Kiss Mihály játéka is kérdéses. Egy szoros, gyors, kemény mérkőzésre lehet tehát számítani az év utolsó bajnoki fordulójában!
 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

2024. 04. 24.

Korábbi mérk?zés

V

Dávid Kornél KA
VS  Veszprém KK

117 - 76

2024. 04. 21. 19:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink