Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Budafok - Veszprém

  2019. December 19.
  2 éve
  Az utolsó bajnoki mérkőzését játssza 2019-ben a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém. Az NBI/B Piros csoportjának tizenharmadik fordulójában a Budafok lesz az ellenfél december 20-án, 18:00-kor, Budapesten, a BMTE Fonyódi Antal Sportcsarnokban. A mérkőzést élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon.
   
  Zsinórban a kilencedik mérkőzését nyerte meg, a hazai pályán még veretlen, a bajnokságban pedig összesen egy vereséggel rendelkező bakonyi együttes. Múlt héten a BKG ellen tudott tizenhatpontos győzelmet aratni (106:90), ahol Czirbus 32 pontig, 7 lepattanóig jutott, valamint 44-es VAL mutatójával egyértelműen a bakonyi gárda legjobbja volt. Centerünk kiválóan teljesítménye azért is volt fontos, hiszen magasembereink közül sem Völgyi, sem Körtélyesi nem léphetett pályára sérülés miatt.
   
   
  A Budafok egy gyengébb időszakát éli, az utolsó három meccsét vereséggel zárta, legutóbb a Vasas tudott felettük győzelmet aratni hazai pályán (89:75). Ezzel a fővárosi együttes kikerült a legjobb négy közül, és jelenleg a tabella ötödik helyét foglalja el.
   
  Habár jelenleg a Budafok nem a legjobb szériáját mutatja, ahogy nyilatkozták is játékosaink, egy hazai pályán nagyon erős csapatról van szó, akik bármikor tudnak meglepetést okozni és jó teljesítményt nyújtani.
   
  Mindkét fél sérülésekkel küzd. Míg a veszprémi oldalon Völgyi Marcell és Szabó Péter nem tud Mérész mester rendelkezésére állni, addig a hazaiaknál Mészáros Bence, Siklós Olivér és Kiss Mihály játéka is kérdéses. Egy szoros, gyors, kemény mérkőzésre lehet tehát számítani az év utolsó bajnoki fordulójában!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink