Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Győr - Veszprém

  2019. November 24.
  2 éve
  Az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győr lesz az ellenfele a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapatának november 25-én, hétfőn, 19:30-kor a Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa negyedik fordulójában a Széchenyi István Egyetemi csarnokban, Győrben.
   
  Magabiztosan nyerte meg a Veszprém az előző fordulóban a mérkőzését a Pápa otthonában, tizenkilenc pontos különbséggel (87:106), illetve a bajnokságban is jó teljesítményt nyújt a bakonyi csapat, zsinórban a hatodik mérkőzését nyerte meg, ezúttal az MTK-Elite Basket ellen (86:83). Bemutatkozott az együttes új igazolása is, Mike McCall, aki az első mérkőzésén tizenkilenc pontig tudott jutni, ezzel Ő szerezte a legtöbbet a csapatban.
   

  A Győr szintén egy sima, ám kevés pontos mérkőzésen tudott tovább jutni, a SMAFC otthonában (56:74).
   
  A hétfői kupacsata hazai résztvevője egy osztállyal lejjebb, az NBI/B zöld csoportjában játszik, ahol jelenleg a kilencedik helyen áll, öt győzelemmel és hat vereséggel. A bajnokságban legutóbbi ellenfelük az OMNIA Pub&Food Békés volt, akiket nyolc pontos különbséggel tudtak megverni.
   
  A címvédő HOYA jelenleg a listavezető a saját bajnokságában, az NBI/B piros csoportjában, és a csapat illetve az edzők is rendkívül motiváltak, a sérülések ellenére is. Sőt, a hiányzókért is játszanak minden egyes alkalommal a fiúk, és igyekeznek újabb és újabb győzelmeket aratni! Reméljük, hétfőn is sikerrel járnak, és egy újabb lépéssel közelebb kerülnek a címvédéshez.
   
  Hajrá HOYA! Hajrá Veszprém!

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink