Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Honvéd - Veszprém

  2020. Január 31.
  1 éve
  Idegenben játszik a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a bajnokság 19. fordulójában, Budapesten a Budapesti Honvéd SE ellenfeleként, 15:30-tól, a Ludovika Arénában. A mérkőzést élőben fogjuk közvetíteni a YouTube csatornánkon.
   
  Javítani szeretne a bakonyi együttes, hiszen a legutóbbi, hazai bajnoki mérkőzésén a Baját látta vendégül, akik tizennyolcpontos győzelmet arattak (81:99), ezzel a Veszprém zsinórban hatodszor kapott ki a bajnokságban.
   
  A Honvéd szintén botlott a legutóbbi fordulóban. A Vasas Akadémiát látták vendégül, akik végül 76:82 arányban tudtak felülkerekedni a Honvédon.
   
  A Veszprém legutóbb ősszel találkozott a fővárosi gárdával. Akkor egy igen fordulatos mérkőzést játszott egymással a két együttes. Ez volt az az összecsapás, amelyen az azóta már ismét egészséges Szabó Péter megsérült. A találkozó végül a hazai csapat győzelmével zárult (84:81), köszöhetően többek között 19 ponting és 31-es VAL mutatóig jutó Czirbus Józsefnek. A Honvédnél ugyanezen a mérkőzésen Horváth Ákos szerezte a legtöbb pontot (25) és a 34-es VAL mutatója is önmagáért beszélt. Horváth Ákos egyébként a 21 pontos átlagával a negyedik helyet foglalja a listán.
   

  A Veszprém jelenleg a negyedik helyen áll a bajnokságban, tizenegy győztes, illetve hét vesztes mérkőzéssel a háta mögött, míg a Honvéd a kilencedik helyet foglalja el a ranglistán, nyolc megnyert és tíz elbukott találkozó után.
   
  Komoly mérkőzés vár tehát a HOYA csapatára, aki teheti, az látogasson ki a helyszínre, vagy nézze élőben YouTube közvetítésünket, és buzdítsuk együtt a srácokat! Ideje visszatérni a győzelem útjára!
   
  Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!
   

  Következő mérkőzés

  K

  HOYA-PE Veszprém
  VS  Vasas Akadémia

  2021. 03. 06.

  Korábbi mérkőzés

  V

  MEAFC-Miskolc
  VS  HOYA-PE Veszprém

  94 - 86

  2021. 02. 28. 17:30

  Kövess minket

  Kiemelt Támogatóink