Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Honvéd – Veszprém

  2020. November 06.
  1 éve
  Újabb idegenbeli bajnoki mérkőzés következik, ezúttal Budapesten, a Ludovika Arénában, ahol a Budapesti Honvéd SE lesz a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém vendéglátója november 7-én, 15:30-tól.
   
  Nehéz mérkőzésen van túl a veszprémi csapat, hiszen a legutóbbi fordulóban a listavezető, eddig veretlen Nyíregyházát látta vendégül. Végül a vendégcsapat tudott győzelmet aratni, 74:93 arányban. Ezzel a mérkőzéssel csapatunk mutatója a bajnokságban két győzelem, valamint három vereség, amivel jelenleg a tabella középmezőnyébe tartozunk, a nyolcadik helyet foglalva el.
   
  Ellenfelünk a Budapesti Honvéd SE minden csapatnál jóval később kezdte a bajnokságot, és így mindössze egy mérkőzést tudtak lejátszani. Ezt a Nyíregyháza otthonában tették meg, ahol a hazai csapat jött ki győztesen az összecsapásból egy magabiztos, 100:78 arányú győzelemmel. Ezzel a Honvéd mutatója egy vereség és nulla győzelem, amivel a bajnokságban az utolsó előtti helyet foglalják el.
   
  A tavalyi szezonban már találkozott egymással a két csapat. Az első mérkőzésen hazai pályán győzedelmeskedtünk (84:81) a 16 pontig jutó Madár András vezetésével. A második találkozón a Honvéd tudott felülkerekedni az akkor éppen rossz szériában lévő veszprémi csapaton. Ez a találkozó volt egyébként Baksa Szabolcs első mérkőzése vezetőedzőként a bakonyiaknál, akkor még „beugróként”.
   

  A megkérdezett játékosaink így vélekednek az előttünk álló találkozóról.

  Orgona Gergő, a Veszprém centere: A Honvéd csapata is a fiatalabb csapatok közé tartozik, mint a miénk. Ennek ellenére nem szabad félvállról venni őket. Gyors kosárlabdát játszanak. Úgy érzem jól felkészültünk a meccsre a héten, és a célunk egyértelműen a győzelem.

  Veingartner András, a Veszprém bedobója: A Honvéd egy jó, gyors kosárlabdát játszó csapat, akik a kinti dobásokra építenek. Hazai pályán bárki ellen veszélyesek tudnak lenni. A héten sikerült jól felkészülnünk belőlük. A célunk mindenképpen csak a győzelem lehet.
   
  Szombaton tehát ismét a parkettán bizonyíthat a Veszprém, a cél pedig az, hogy egy győzelemmel javítsa a jelenlegi mérlegét.
   
  Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink