Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Honvéd – Veszprém

2020. November 06.
3 éve
Újabb idegenbeli bajnoki mérkőzés következik, ezúttal Budapesten, a Ludovika Arénában, ahol a Budapesti Honvéd SE lesz a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém vendéglátója november 7-én, 15:30-tól.
 
Nehéz mérkőzésen van túl a veszprémi csapat, hiszen a legutóbbi fordulóban a listavezető, eddig veretlen Nyíregyházát látta vendégül. Végül a vendégcsapat tudott győzelmet aratni, 74:93 arányban. Ezzel a mérkőzéssel csapatunk mutatója a bajnokságban két győzelem, valamint három vereség, amivel jelenleg a tabella középmezőnyébe tartozunk, a nyolcadik helyet foglalva el.
 
Ellenfelünk a Budapesti Honvéd SE minden csapatnál jóval később kezdte a bajnokságot, és így mindössze egy mérkőzést tudtak lejátszani. Ezt a Nyíregyháza otthonában tették meg, ahol a hazai csapat jött ki győztesen az összecsapásból egy magabiztos, 100:78 arányú győzelemmel. Ezzel a Honvéd mutatója egy vereség és nulla győzelem, amivel a bajnokságban az utolsó előtti helyet foglalják el.
 
A tavalyi szezonban már találkozott egymással a két csapat. Az első mérkőzésen hazai pályán győzedelmeskedtünk (84:81) a 16 pontig jutó Madár András vezetésével. A második találkozón a Honvéd tudott felülkerekedni az akkor éppen rossz szériában lévő veszprémi csapaton. Ez a találkozó volt egyébként Baksa Szabolcs első mérkőzése vezetőedzőként a bakonyiaknál, akkor még „beugróként”.
 

A megkérdezett játékosaink így vélekednek az előttünk álló találkozóról.

Orgona Gergő, a Veszprém centere: A Honvéd csapata is a fiatalabb csapatok közé tartozik, mint a miénk. Ennek ellenére nem szabad félvállról venni őket. Gyors kosárlabdát játszanak. Úgy érzem jól felkészültünk a meccsre a héten, és a célunk egyértelműen a győzelem.

Veingartner András, a Veszprém bedobója: A Honvéd egy jó, gyors kosárlabdát játszó csapat, akik a kinti dobásokra építenek. Hazai pályán bárki ellen veszélyesek tudnak lenni. A héten sikerült jól felkészülnünk belőlük. A célunk mindenképpen csak a győzelem lehet.
 
Szombaton tehát ismét a parkettán bizonyíthat a Veszprém, a cél pedig az, hogy egy győzelemmel javítsa a jelenlegi mérlegét.
 
Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!
 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink