Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Honvéd – Veszprém

2021. Április 21.
2 éve
Tovább folytatjuk a küzdelmeket a rájátszásban, most már az ötödik hely megszerzése lebeg a szemünk előtt. Ehhez az első lépést a Budapesti Honvéd SE legyőzése jelentené. Az oda-visszavágós párharc első összecsapását április 22-én, csütörtökön játsszuk, 18:00-tól a budapesti Ludovika Arénában. A találkozót élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon.
 
Szoros mérkőzésen maradtunk alul a MAFC ellen legutóbb (93:100), akik így végül 3-1-es összesítéssel jutottak tovább a legjobb négy közé. A negyeddöntő során csapatunk több problémával is küzdött. Az első meccsen Nebojsa Dukic térdsérülés miatt nem játszhatott, míg a harmadik találkozót Madár Andrásnak eltiltás miatt kellett kihagynia. Szégyenre nincs okunk, hiszen a srácok minden tőlük telhetőt megtettek, és fiatal keretünk helyt állt a legjobb nyolc között, több izgalmas és magasszínvonalú csatát vívva a MAFC-cal.
 
Következő ellenfelünk, a Budapesti Honvéd SE lesz, akik a BKG Príma Akadémiával küzdöttek a legjobb négy közé kerülésért. Az ő mérlegük végül 0-3 lett az alapszakasz másodikjával szemben.
 

A két alakulat a szezonban már kétszer is találkozott egymással. Először idegenben, egy igen szoros mérkőzésen tudtunk a fővárosiak fölé kerekedni (72:74). Ott Madár András igen jó teljesítményt hozott, és 26 ponttal, valamint 5 gólpasszal vezette győzelemre a csapatát.
 
A második összecsapás a bakonyiak otthonában került megrendezésre. Ott még tovább javítottunk az addig sem rossz teljesítményünkön, és magabiztosan, 106:97-re győztük le a Honvédot. Akkor Nebojsa Dukic 29, míg Madár András 25 pontot szerzett, bebiztosítva, hogy mindkétszer mi jöjjünk ki győztesen a párharcból. Végül az alapszakaszt a mieink a hatodik, míg a Honvéd a hetedik helyen zárta, két pont különbséggel.
 
A fővárosiak legponterősebb játékosa Stefán Dávid Levente. A huszonkilenc éves erőcsatár-center a rájátszás során 21 pontot átlagolt. Nálunk a házi ranglista első, míg a teljes lista második helyén Madár András áll a maga 26,67 pontjával.
 
Érdekes meccsnek ígérkezik tehát a csütörtöki, tartsanak velünk minél többen a YouTube-on!
 
Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink