Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Honvéd – Veszprém

  2021. Április 21.
  1 éve
  Tovább folytatjuk a küzdelmeket a rájátszásban, most már az ötödik hely megszerzése lebeg a szemünk előtt. Ehhez az első lépést a Budapesti Honvéd SE legyőzése jelentené. Az oda-visszavágós párharc első összecsapását április 22-én, csütörtökön játsszuk, 18:00-tól a budapesti Ludovika Arénában. A találkozót élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon.
   
  Szoros mérkőzésen maradtunk alul a MAFC ellen legutóbb (93:100), akik így végül 3-1-es összesítéssel jutottak tovább a legjobb négy közé. A negyeddöntő során csapatunk több problémával is küzdött. Az első meccsen Nebojsa Dukic térdsérülés miatt nem játszhatott, míg a harmadik találkozót Madár Andrásnak eltiltás miatt kellett kihagynia. Szégyenre nincs okunk, hiszen a srácok minden tőlük telhetőt megtettek, és fiatal keretünk helyt állt a legjobb nyolc között, több izgalmas és magasszínvonalú csatát vívva a MAFC-cal.
   
  Következő ellenfelünk, a Budapesti Honvéd SE lesz, akik a BKG Príma Akadémiával küzdöttek a legjobb négy közé kerülésért. Az ő mérlegük végül 0-3 lett az alapszakasz másodikjával szemben.
   

  A két alakulat a szezonban már kétszer is találkozott egymással. Először idegenben, egy igen szoros mérkőzésen tudtunk a fővárosiak fölé kerekedni (72:74). Ott Madár András igen jó teljesítményt hozott, és 26 ponttal, valamint 5 gólpasszal vezette győzelemre a csapatát.
   
  A második összecsapás a bakonyiak otthonában került megrendezésre. Ott még tovább javítottunk az addig sem rossz teljesítményünkön, és magabiztosan, 106:97-re győztük le a Honvédot. Akkor Nebojsa Dukic 29, míg Madár András 25 pontot szerzett, bebiztosítva, hogy mindkétszer mi jöjjünk ki győztesen a párharcból. Végül az alapszakaszt a mieink a hatodik, míg a Honvéd a hetedik helyen zárta, két pont különbséggel.
   
  A fővárosiak legponterősebb játékosa Stefán Dávid Levente. A huszonkilenc éves erőcsatár-center a rájátszás során 21 pontot átlagolt. Nálunk a házi ranglista első, míg a teljes lista második helyén Madár András áll a maga 26,67 pontjával.
   
  Érdekes meccsnek ígérkezik tehát a csütörtöki, tartsanak velünk minél többen a YouTube-on!
   
  Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink