Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: MAFC - Veszprém

  2020. Január 03.
  2 éve
  Az első bajnoki mérkőzését játssza 2020-ban a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém. Az NBI/B Piros csoportjának tizennegyedik fordulójában a MAFC lesz a vendéglátónk, január 4-én, 17:30-kor, Budapesten, a Gabányi László Sportcsarnokban. A mérkőzést élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon.
   
  Javításra készül a Veszprém, hiszen a tizenharmadik fordulóban elvesztette az idegenbeli meccsét a Budafok ellen (113:95). Ezen a mérkőzésen a mieink négy alapembere is hiányzott (Szabó, Völgyi, Körtélyesi és a Mucza), így Mérész Csaba mesternek nem volt elég lehetősége cserélnie, így a csapat elfáradt.
   
  Most azonban úgy tűnik, hogy a szezon második felére Völgyi Marcell és Körtélyesi Gergely is visszatér a pályára, valamint Mucza Tamás és Szabó Péter felépülése is jó ütemben halad.
   
   
  A Veszprém és a MAFC első szezonbeli meccsét megnyerte hazai pályán a HOYA, méghozzá a nyitó fordulóban 107:99 arányban. Vendéglátónk a legutóbbi találkozóján győzelmet aratott, hazai pályán múlta felül a Vasas Akadémiát, egy viszonylag kevés pontot hozó, viszont magabiztosan megnyert mérkőzésen (79:66). A budapesti együttes jelenleg a tabella harmadik helyén áll kilenc győzelemmel és négy vereséggel. Ez is jelzi, hogy mennyire erős ellenfél vár a veszprémi fiúkra, valamint, hogy mennyire fontos ez az összecsapás az alapszakasz végső sorrendje szempontjából.
   
  Kulcsfontosságú lesz az ellenfél légiósát, Ryan Timothy Richmondot levédekezni. A főként a kettes poszton szereplő játékos 19-es pontátlagával a bajnokságban a nyolcadik helyet foglalja el a ranglistán, míg csapattársa, Tóth Péter két mutatóban is a legjobbak között van: 5,17-es gólpasszátlagával szintén a nyolcadik helyen áll, míg átlag 2,33 szerzett labdájával a hatodik helyet foglalja el a bajnokság játékosainak rangsorában.
   
  Nehéz kihívás vár tehát a bajnokság jelenlegi első helyezettjére szombaton, ahol a tabella harmadik fokán álló, fővárosi együttes lesz az ellenfél.
   
  Szurkoljunk minél többen a srácoknak, akár a helyszínen, akár a YouTube közvetítésünket követve!
  Hajrá Veszprém, Hajrá HOYA
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink