Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Miskolc - Veszprém

  2020. Február 06.
  2 éve
  Idegenben játszik a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a bajnokság 20. fordulójában, a MEAFC-Miskolc vendégeként, február 7-én 17:30-tól. A mérkőzést élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon.
   
  Bemutatkozik a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapatának új vezetőedzője, Nikola Lazic. A szerb tréner már a Honvéd elleni mérkőzésen is a Veszprém csapatának kispadján foglalt helyet, ám érdembeli bemutatkozásról a pénteki találkozón beszélhetünk, hiszen most már ő fog meccselni, és közel egyhetes közös felkészülés lesz már mögötte az együttessel.
   
  A múlt hétvégén a bakonyi gárda újabb mérkőzést bukott, zsinórban a hetediket. Ezúttal a Honvéd csapata fogott ki rajtunk, hiszen a fővárosiak végül otthon tudták tartani a két pontot (86:78). Habár ez visszaesést nem jelentett a tabellán az ott jelenleg negyedik helyet elfoglaló HOYA-nak, a Salgótarján felzárkózott és pontegyenlőséggel áll mögöttünk.
   

  Ellenfelünk pénteken a MEAFC-Miskolc csapata lesz, akik az előző fordulóban szintén Budapestre látogattak, a Vasas vendégeként játszottak. A mérkőzést végül a hazai gárda nyerte (91:75), ami azt jelentette, hogy a Miskolc zsinórban öt mérkőzésen kapott ki a bajnokságban, és a tizedik helyet foglalja el ott.
   
  A két csapat már találkozott egymással, még novemberben. Akkor a Veszprém volt vendéglátó, és egy sima mérkőzésen meg is nyerte a találkozót (109:83). Azon az összecsapáson három játékosunk is húsz pont fölé jutott. Völgyi 26, Medve 22, míg Madár 21 egységet ért el.
   
  A mostani összecsapás nehezebbnek ígérkezik, mivel a megfogyatkozott játékoskeret és betegségek is nehezítik a Veszprém dolgát. Ugyanakkor, ahogy játékosaink is nyilatkozták, éhesek a győzelemre, rendkívül motiváltak és szeretnék végre megszakítani a rossz szériát.
   
  Szurkoljunk együtt pénteken a csapatnak 17:30-tól!
   
  Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink