Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: MTK - Veszprém

  2020. Február 28.
  2 éve
  Idegenben játszik a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a bajnokság 22. fordulójában, az MTK-Elite Basket vendégeként. A találkozót a budapesti Bálint Márton Általános Iskola és Gimnázium csarnokában rendezik február 29-én, szombaton 17:00-tól. A mérkőzést élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon.
   
  A Hepp kupa négyes döntője után győzelemmel tért vissza a bakonyi együttes a bajnokságba, ahol hazai pályán a Pécset tudták legyőzni a bakonyiak egy simának mondható meccsen (86:67). Ezen a összecsapáson mutatkozott be a Veszprém mezében az új légiós, Guntis Sipolins, aki 18 ponttal, 8 lepattanóval és 4 gólpasszal vette ki a részét a diadalból, amelynek köszönhetően a HOYA megőrizve a negyedik helyet az alapszakaszban.
   

  Ezzel szemben az MTK a múlt heti fordulót nem tudta sikerként elkönyvelni, a Vasas vendégeként tizenegypontos különbségű vereséggel zárták (78:67). Így a fővárosi együttes nyolc győzelemmel és tizennégy vesztett meccsel a háta mögött a tabella tizenkettedik helyét foglalja el.
   
  A Veszprémben tavaly találkozott utoljára az MTK-val, akkor hazai pályán, a Vetési Albert Gimnáziumban, ahol a hazaiak egy igen szoros összecsapáson, három ponttal tudtak nyerni (86:83). Ezen a találkozón Madár András tizenöt pontig, valamint hat lepattanóig jutott.
   
  Nehéz mérkőzésre számítanak a játékosok is, ahogy nyilatkozataikból kiderül, ám egyre jobb formában érzik magukat, és bíznak abban, hogy az elvégzett kemény munkának meg lesz az eredménye.
   
  Szurkoljunk minél többen a helyszínen a Veszprémnek! Hajrá HOYA!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink