Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: MTK-Veszprém

  2020. Október 20.
  1 éve
  Ismét idegenben játszik a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, ezúttal Törökbálinton az MTK-ELITE Basket vendégeként, október 22-én, 19:15-től, a Bálint Márton Általános Iskola és Gimnáziumban.
   
  Nincs sok ideje a veszprémi gárdának felkészülni a soron következő mérkőzésre, hiszen mindössze négy nap különbség van a két találkozó között. Legutóbb hazai pályán sikerült nyernie a bakonyiaknak, ahol a Pécset fogadták, és magabiztosan, végig vezetve a mérkőzésen, tizenegypontos győzelmet tudtak aratni (85:74). Madár András kiemelkedő teljesítményt nyújtott, hiszen 26 pontot szerzett, amiből 15 egység a hárompontos vonalon kívülről sikerült. Szabó Péter 33-as VAL mutatóig jutott és kiosztott 11 gólpasszt is, míg Orgona tízszer tudta elhozni a lepattanót. Habár két kezdőnk (Nebojsa Dukic és Szücs Péter) is hiányoztak a mérkőzésről, ahogy vezetőedzőnk, Baksa Szabolcs is fogalmazott, „ez még nagyobb szívről és összetartásról tesz tanúbizonyságot”.
   

  Ellenfelünk az MTK-ELITE Basket lesz csütörtökön, akik az előző mérkőzésükön a Nyíregyházát fogadták. A találkozó egy hétpontos vendéggyőzelemmel zárult (60:67). Ezzel a vereséggel a Törökbálint mutatója nulla megnyert és három elveszített mérkőzés. A miénk pedig egy győzelem (Pécs) és két vereség (Baja, Nagykőrös). Ezekkel a mutatókkal az MTK jelenleg a tizenharmadik helyen áll a bajnokságban, míg mi a hatodik helyet foglaljuk el a versenysorozatban a szezon elején.
   
  Két játékosunk a következőt mondta a mérkőzésről:
   
  Birkás András, a Veszprém irányítója: Nehéz mérkőzés vár minket az MTK ellen. Nincs sok időnk a két mérkőzés között. Vasárnap megszereztük az első hazai győzelmünket, így sokkal pozitívabban készülünk a csütörtöki találkozóra.
   
  Simon Márton, a Veszprém irányító-bedobója: “Az MTK egy nagyon tapasztalt csapat, akik megfontolt kosárlabdát játszanak. Az első perctől nekünk kell dominálni a mérkőzést. Idegenben játszunk, de a cél csakis a győzelem lehet.
   
  Hajrá HOYA, Hajrá Veszprém!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink