Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Nagykőrös – Veszprém

  2020. Október 09.
  1 éve
  Kiskunfélegyházára utazik a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapata, hogy idegenben mérettesse meg magát a jelenleg ott játszó Nagykőrösi Sólymok KE ellen az NB I/B Piros csoportjának bajnokságában, október 10-én, 18:00-tól.
   
  Jól kezdte a tétmeccsek sorát a veszprémi gárda, hiszen a két sikeres augusztusi felkészülési találkozó után a múlt héten a Dr. Hepp Ferenc emlékkupában játszott a csapat az Oroszlány II. vendégeként, ahol nagyarányú győzelmet arattak (67:112). Ezen a mérkőzésen újdonsült csapatkapitányunk, Szabó Péter kiemelkedő teljesítményt nyújtva huszonkét pontig jutott, míg Madár András a maga huszonegyéből tizenötöt a hárompontos vonalon kívülről szerzett.
   
  A csapatunk nehéz felkészülésen van túl, erre utalt Baksa Szabolcs vezetőedző az előző meccs utáni nyilatkozatában: „Több dolog kimaradt a felkészülésből”, ám ezt gőzerővel próbálja pótolni az együttes.
   

  A Nagykőrös szintén lejátszotta az első tétmérkőzését, a nekik most otthont biztosító Kiskunfélegyháza ellenében, szintén a Hepp Kupa keretein belül. Az összecsapás végül vendég győzelemmel zárult, egy magabiztos tizenhárompontos különbséggel (75:85).
   
  Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk a következőképp vélekedik a hétvégi találkozóról:
   
  Baksa Szabolcs, vezetőedző: „Nehéz felkészülésen vagyunk túl a vírushelyzet miatt, de úgy érzem, hogy a srácok képesek elhozni a két pontot. A Nagykőrös évek óta ugyanazzal a játékosmaggal rendelkezik, ami ebben a helyzetben előnyükre válhat, valamint hazai pályán az egyik legnehezebb ellenfél. Szeretnénk győzelemmel zárni az első bajnokit.”
   
  Szabó Péter, irányító: „Az előző héten már volt egy kupameccsünk, de ez a találkozó lesz az első bajnoki, nagyon várjuk! Nagyon fontos a szezonkezdet. Felkészültünk a Nagykőrösből, de lépésről lépésre kell haladnunk. Szeretnénk zökkenőmentesen venni az első akadályt.
   
  Tehát szombaton útjára indul a labda a megfiatalított HOYA-Pannon Egyetem Veszprém együttese számára az NB I/B Piros csoportjának bajnokságában is. Szurkoljunk idén is a fiúknak a lehető legjobb szereplés reményében!
   
  Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink