Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Nagykőrös – Veszprém

2021. Október 29.
2 éve
A három győzelemmel és két vereséggel az NBI/B Piros csoportjának bajnokságában ötödik helyén álló Veszprém Kosárlabda Klub a kettő-hármas mérleggel álló Nagykőrősi Sólymok KE vendégségébe látogat október 30-án, szombaton. A találkozó 17:00-kor veszi kezdetét a Kossuth Lajos Általános Iskola tornacsarnokában.
 
A szombat nagy kérdése tehát az, hogy a hazaiak kiegyenlítik mutatójukat és ezzel beérik például a Veszprémet, vagy a bakonyiak begyűjtve negyedik diadalukat tovább tapadnak az élmezőnyhöz.
 
A Nagykőrős a nyitófordulóban otthon kikapott a BKG-tól (73:84), majd idegenben kiköszörülte a csorbát a Baja ellenében (83:93).Aztán odahaza 68:63 arányban legyőzte az NKA Pécs gárdáját, amely győzelem kimondottan értékesnek és figyelemre méltónak mondható, ha a jelenlegi tabellára nézünk, hiszen a baranyaiak a Veszprémmel megegyező mérleggel álnak. A Sólymok ezután kikaptak otthon egy nagyon szoros meccsen az Óbudától (93:95) és idegenben az újon Pápától is (106:95), azaz a teljesítményük eddig elég hullámzónak mondható. A legeredményesebb játékosuk Lakosa Ákos a maga huszonegy pontos átlagával.
 

A Veszprém mérlege eddig szintén nem mondható kiegyensúlyozottnak, hiszen a szombati diadaluk jelentené először az idényben a kétmeccses győzelmi sorozatot. Fontos lenne tehát hazahozni a két pontot és a tabella ötödik helyéről felfelé mozdulva, lépésről lépésre megközelíteni az élmezőnyt.
 
Csapatunk jelenlegi legponterősebb játékosa (20 pont meccsenként), Nebojsa Dukic nyilatkozott az oldalunknak: „A Nagykörös elleni mérkőzés biztos, hogy nehéz lesz, de készen állunk rá. A formánk meccsről meccsre jobb. Keményen dolgozunk, és lépésről lépésre próbálunk közelebb kerülni a célunkhoz.”
 
Jó volna tehát megnyerni ezt az összecsapást, amelyről sajnos ezúttal nem lesz élő közvetítés. Ettől függetlenül kövessék az online felületeinket a csapattal kapcsolatos legfrissebb hírek miatt, és szurkoljunk együtt a fiúknak távolról is, hogy két ponttal térjenek haza!
 
Hajrá Veszprém!
 

 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink