Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Nagykőrös – Veszprém

  2021. Október 29.
  9 hónapja
  A három győzelemmel és két vereséggel az NBI/B Piros csoportjának bajnokságában ötödik helyén álló Veszprém Kosárlabda Klub a kettő-hármas mérleggel álló Nagykőrősi Sólymok KE vendégségébe látogat október 30-án, szombaton. A találkozó 17:00-kor veszi kezdetét a Kossuth Lajos Általános Iskola tornacsarnokában.
   
  A szombat nagy kérdése tehát az, hogy a hazaiak kiegyenlítik mutatójukat és ezzel beérik például a Veszprémet, vagy a bakonyiak begyűjtve negyedik diadalukat tovább tapadnak az élmezőnyhöz.
   
  A Nagykőrős a nyitófordulóban otthon kikapott a BKG-tól (73:84), majd idegenben kiköszörülte a csorbát a Baja ellenében (83:93).Aztán odahaza 68:63 arányban legyőzte az NKA Pécs gárdáját, amely győzelem kimondottan értékesnek és figyelemre méltónak mondható, ha a jelenlegi tabellára nézünk, hiszen a baranyaiak a Veszprémmel megegyező mérleggel álnak. A Sólymok ezután kikaptak otthon egy nagyon szoros meccsen az Óbudától (93:95) és idegenben az újon Pápától is (106:95), azaz a teljesítményük eddig elég hullámzónak mondható. A legeredményesebb játékosuk Lakosa Ákos a maga huszonegy pontos átlagával.
   

  A Veszprém mérlege eddig szintén nem mondható kiegyensúlyozottnak, hiszen a szombati diadaluk jelentené először az idényben a kétmeccses győzelmi sorozatot. Fontos lenne tehát hazahozni a két pontot és a tabella ötödik helyéről felfelé mozdulva, lépésről lépésre megközelíteni az élmezőnyt.
   
  Csapatunk jelenlegi legponterősebb játékosa (20 pont meccsenként), Nebojsa Dukic nyilatkozott az oldalunknak: „A Nagykörös elleni mérkőzés biztos, hogy nehéz lesz, de készen állunk rá. A formánk meccsről meccsre jobb. Keményen dolgozunk, és lépésről lépésre próbálunk közelebb kerülni a célunkhoz.”
   
  Jó volna tehát megnyerni ezt az összecsapást, amelyről sajnos ezúttal nem lesz élő közvetítés. Ettől függetlenül kövessék az online felületeinket a csapattal kapcsolatos legfrissebb hírek miatt, és szurkoljunk együtt a fiúknak távolról is, hogy két ponttal térjenek haza!
   
  Hajrá Veszprém!
   

   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink