Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: NKA Pécs – Veszprém

  2021. Május 04.
  1 éve

  A hetedik helyért folytatja a küzdelmet a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, ahol az NKA Pécs lesz az ellenfele. Az odavágót május 5-én, szerdán rendezik a pécsi Nemzeti Kosárlabda Akadémián, 18:00-tól. A mérkőzést élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon.

  Az utolsó két találkozó vár csapatunkra, amelyek során a cél immár a hetedik hely megszerzése. Ahhoz, hogy ezt elérjük, az NKA Pécset kell két vállra fektetnünk.

  Nem lesz könnyű dolga a bakonyi együttesnek, a pécsiek a legutóbbi oda-visszavágón a Salgótarján ellenfeleként léptek a pályára. A két meccsből a hazait, habár igen szoros eredménnyel, de megnyerték (86:83). Ez viszont nem volt elég a továbbjutáshoz, hiszen a visszavágón ellenfelük bizonyult jobbnak, és így végül pontkülönbséggel a Pécs maradt alul. A második mérkőzést a Salgótarján 87:71 arányban tudta megnyerni.

  A veszprémiek a Budapesti Honvéd SE ellen léptek a pályára legutóbb. A HOYA hazai pályán elszenvedett veresége (75:92) eldöntötte, hogy nem küzdhetnek tovább az ötödik helyért. Az odavágón szintén a fővárosiak arattak diadalt, akkor kisebb különbséggel, tizenegy ponttal tudtak győzni (78:67).
   

  A Veszprém legutóbb az alapszakasz utolsó előtti fordulójában találkozott az NKA Péccsel, hazai pályán, ahol végül a mieink örülhettek. A Baksa Szabolcs vezette csapat magabiztosan, 95:76 arányban kerekedett felül a vendégeken.

  Az első mérkőzésünk az újonccal igen drámaira sikeredett, akkor a Pécs otthonában, két hosszabbítás után Szabó szemfüles passzából Futó dobta be a ziccerét az utolsó másodpercekben, ami egyben a győzelmet is jelentette számunkra (103:105).

  Habár nehéz dolgunk lesz, mindent meg fog tenni csapatunk a győzelemért.

  Kövessék a szerdai találkozót élőben, a YouTube csatornánkon!
  Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!
   
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink