Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Nyíregyháza – Veszprém

  2021. Február 04.
  1 éve
  Nehéz mérkőzés vár a HOYA-Pannon Egyetem Veszprémre, ugyanis a tabella első helyén álló HÜBNER-Nyíregyháza BS lát minket vendégül február 5-én, 17:00-tól a nyíregyházi Continental Arénában.
   
  Komoly megmérettetés előtt állunk tehát, miután a sereghajtó MTK-Elite Basket elleni találkozót egy magabiztos, húszpontos különbséggel zártuk, amivel itthon tartottuk a két pontot (74:54). Azon a találkozón, ahogy Baksa Szabolcs is fogalmazott, a védelmünk volt a kulcs. A mérkőzésen továbbá Szabó Péter 21 pontig jutott, valamint adott 3 gólpasszt. Ez a teljesítmény 32-es VAL mutatóig juttatta csapatkapitányunkat.
   
  Jó formában van a vendéglátónk, hiszen zsinórban nyolc mérkőzésen gyűjtötték be a két-két pontot, valamint a bajnokság egész ideje alatt mindössze egy meccsen maradtak alul, amikor is a hazai pályán játszó Budapesti Honvéd csapata kényszerítette botlásra 96:84 arányban. A nyírségiek egyébként a Hepp Kupa négyesdöntőjében is bejutottak.
   

  Legutóbbi bajnoki találkozójukon Baranya megyébe látogattak, ahol az NKA Péccsel mérték össze erejüket. A meccs végül hatpontos vendég győzelemmel zárult (98:104). Az összecsapáson a Nyíregyháza legponterősebb játékosa Emmanuel Ubilla 29 pontot szerzett, valamint kiosztott 6 gólpasszt. Ellenfelünk légiósa egyébként 18,8 pontot átlagol a bajnokságban, de volt olyan mérkőzése, méghozzá a Baja ellen, amelyen 55 pontig jutott.
   
  A két csapat már találkozott egymással a bajnokságban, akkor a Nyíregyháza 74:93 arányban kerekedett felül rajtunk. Arról a mérkőzésről a tudósításunkat itt olvashatják.
   
  Kemény derbire számíthat tehát a HOYA a „Cápák” ellen. A találkozót megelőző napon így nyilatkozott nekünk vezetőedzőnk, Baksa Szabolcs: „Nehéz feladat előtt állunk. A  Nyíregyházának van az egyik legkomplettebb csapata, több jó játékosuk is van minden pozícióra. Ettől függetlenül mi ugyanúgy készültünk a meccsre, mint az eddigiekre. Próbálunk rést találni a pajzsukon és előnyt kreálni a hibáikból. Természetesen szeretnénk meglepetést okozni, de a fő cél, hogy egy igazán jó mérkőzést játsszunk a listavezető ellen.”

  A találkozót élőben fogja közvetíteni a hazai csapat, az alábbi linken tudják megtekinteni azt.
   
  Szurkoljunk együtt a győzelem érdekében!
   
  Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink