Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Oroszlány II. - Veszprém

  2020. Szeptember 30.
  1 éve
  Oroszlányban, az OSE Lions II. ellen kezdi meg a tétmeccsek sorát a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, méghozzá a Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa versenysorozat keretein belül. A bakonyi együttes október 1-én, 19:00-kor, idegenben, a Krajnyik "Akác" András Sportcsarnokban méri össze erejét az Oroszlány második számú csapata ellen a 2020/21-es kiírásban, hogy kiharcolja a továbbjutást a következő körbe.
   
  Hosszú kihagyás után lép ismét pályára a veszprémi gárda. Legutóbb augusztus 29-én játszottak a fiúk, méghozzá a Körmend U20 ellen egy felkészülési mérkőzést és arattak 78:53-as győzelmet. Ezen a találkozón Futó Balázs tizenkilenc pontig jutott. Előtte az egy csoporttal lejjebb szereplő Győrt fogadtuk és nyertünk 85:71 arányban. Ekkor Nebojsa Dukic nyújtott kiemelkedő teljesítményt, ugyancsak tizenkilenc ponttal.
   

  Habár régen játszottunk mérkőzést, a találkozó favoritjai mi vagyunk. Ellenfelünk az OSE Lions II. két csoporttal lentebb, az NB II nyugati csoportjában harcol a feljutásért, amit a 2019/20-as csonka szezonban a hatodik helyen tudtak zárni, míg a mieink az NB/B piros csoportjában küzdenek, ahol tavaly a harmadikként végeztünk.
   
  Az oroszlányiak legutóbbi mérkőzésükön a MOOGAC-ot fogadták, ahol nagyarányú győzelemmel jöhettek le a pályáról (123:83).
   
  Szurkoljunk együtt a fiúknak a jó szezonkezdéshez és a továbbjutáshoz!
   
  Hajrá Veszprém, hajrá HOYA!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink