Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Pápa – Veszprém

  2019. November 03.
  2 éve
  Megyei rangadó következik a Hepp Kupában.
   
  Második mérkőzését játssza a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapata a Dr. Hepp Ferenc Emlékkupában, november 4-én, 17:45-kor a Pápa Városi Sportcsarnokban. A vendéglátónk a Concordia Motax KC Pápa lesz.
   
  A tavalyi évben, sem a bajnokság, sem a kupa keretein belül nem találkozott a két csapat. Jelenleg a veszprémi együttes az NB/B Piros csoportjának bajnokságában hazai pályán továbbra is veretlen, miután múlt csütörtökön 84:81 arányban legyőzte a Vetési Albert Gimnáziumban a Budapesti Honvédot. Idegenben is mindössze egyetlen vereséget szenvedett el csapatunk, a Nyíregyháza otthonában, így 5-1-es mérleggel, a Budafokkal holtversenyben vezeti a tabellát.
   
  Ezzel szemben a pápaiak három győzelmet és három vereséget tudhatnak maguknak az NBI/B Zöld csoportjában, amivel jelenleg a hetedik helyet foglalják el a bajnokságban. A legponterősebb játékosuk eddig Sonyák Béla 18,5-es átlagával, ezzel a mutatóval hetedik a Zöld csoportban.
   

  A kupában eddig mindkét alakulat veretlen. A vendéglátónk az OSE Lions II. csapatát tudta legyőzni 63:94 arányban, míg a címvédő együttes a Szombathelyi Egyetemi SE fölött tudott diadalmaskodni 43:118-as, magabiztos eredménnyel.
   
  Fontos megemlíteni, hogy Mérész Csaba vezetőedzőnk nem számíthat hétfőn minden játékosára, mivel a csütörtöki Honvéd elleni mérkőzésen irányítónk, Szabó Péter egy szerencsétlen mozdulat után sérülést szenvedett el.
   
  A mérkőzés igazi csemegének ígérkezik, hiszen mind a veszprémi, mind a pápai szurkolók ezt az összecsapást tartják a Veszprém megyei kosárlabda „El Classicojának”, éppen ezért óriási küzdelemre van kilátás.
   
  Várjuk a helyszínre kedves szurkolóinkat, aki csak teheti, buzdítsa csapatunkat a helyszínen!
   
  Hajrá Veszprém, Hajrá HOYA!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink