Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Pápa – Veszprém

  2020. Október 24.
  1 éve
  Nem áll meg a mérkőzések sora a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém számára, akik ezúttal Pápára látogatnak október 26-án, hogy a Conoil Motax KC Pápa ellenfeleként lépjenek pályára 17:45-től, a Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa keretein belül.
   
  Nincs sok ideje tehát kipihenni a hétvégi mérkőzését a bakonyi csapatnak, akik az MTK otthonában játszottak bajnoki mérkőzést. A csapat sikerrel vette az akadályt, és két ponttal tért haza Törökbálintról (75:86). A sikerhez nagymértékben járult hozzá Nebojsa Dukic kiemelkedő teljesítménye, aki 20 pontig és 13 lepattanóig jutott, ami így 34-es VAL mutatót jelentett neki a mérkőzés végére. Ennek a diadalnak köszönhetően csapatunk jelenleg a hatodik helyen áll a bajnokságban.
   

  Ellenfelünk egy osztállyal lejjebb játszik, tehát a zöld csoportot erősíti. Az ötödik fordulóban hibáztak a győriek ellen (64:62), így a mutatójuk két vereség és egy gőzelem. A győri csapattal mi is találkoztunk már a felkészülés során, ahol 85:71 arányban sikeresen megnyertük az összecsapást.
   
  A két együttes tavaly már találkozott egymással hasonló körülmények között, akkor a 16 pontig jutó Madár vezetésével sikerrel vettük az akadályt (87:106), és továbbjutottunk a következő fordulóba, majd meg sem álltunk a kupa négyesdöntőjéig, ahol végül az ezüstérmet szereztük meg.
   
  Szorítsunk a csapatnak, hogy idén is hasonló sikerrel térjünk vissza Pápáról!
   
  Hajrá Veszprém, Hajrá HOYA!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink