Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Pécs - Veszprém

  2020. December 11.
  1 éve
  Ismét bajnoki mérkőzést játszik a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, ezúttal idegenben, az NKA Pécsnél vendégeskedünk, december 12-én, 17:30-tól, Pécsett, a Nemzeti Kosárlabda Akadémián, továbbra is zárt kapuk mögött.
   
  Kemény összecsapáson van túl a bakonyi gárda. A fiúk 100:91 arányban tudtak fontos és egyben figyelemfelkeltő győzelmet aratni az előző találkozójukon, a BKG Príma Akadémia ellen. A meccsen több kimagasló egyéni teljesítmény is volt. Madár András 24 pontig jutott, míg Nebojsa Dukic tripla-duplát szerzet (22 pont, 13 lepattanó, 11 gólpassz). Így felül tudtunk kerekedni a bajnokság jelenlegi harmadik helyezettjén, és ezzel mi már az ötödik helyen tanyázunk.
   
  Nincs könnyű szezonja a soron következő ellenfelünknek. A járvány miatt mindössze négy mérkőzést tudtak eddig játszani, amiből egyen sikerült győzelmet aratniuk, méghozzá a MAFC ellen (68:72). Legutóbb a TF-fel mérték össze erejüket, otthon, ahol végül szoros csatában egypontos vendég győzelem született (84:85). Október 24-én léptek legutóbb pályára, ami több mint egy hónapos kihagyást jelent a pécsiek számára. Ezek a mutatók jelenleg a tabella tizenegyedik helyét jelentik az esetükben.
   

  Ellenfelünknek szintén van egy légiós centere, a szerb Aleksa Dorijevic. A 204 cm magas és 110 kg súlyú játékos az eddigi négy találkozóján összesen 80 pontot szerzett, ami 20 pontos átlagot jelent, ezzel a csapata legponterősebb tagjának számít.  Emellett 6,8 lepattanót szed le meccsenként, valamint 24,3-as VAL mutatót átlagol az eddigi négy találkozója után. Nagy csatára van tehát kilátás közte és Nebojsa Dukic között.
   
  Jó formában van a csapatunk, az utóbbi két bajnoki mérkőzést megnyertük, és most is győztesen szeretnénk elhagyni a parkettet, ezért továbbra is nagy lendülettel készülünk a szombati, Pécs elleni találkozóra.
   
  Hajrá Veszprém, Hajrá HOYA!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink