Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Pécs – Veszprém

2021. Január 23.
3 éve
Ismét Pécsre utazunk, ezúttal a PVSK-CARGATE csapata lesz az ellenfelünk a bajnokság 17. fordulójában, január 24-én, vasárnap 19:00-tól a Lauber Dezső Sportcsarnokban.
 
Kéthetes pihenő után léphetünk pályára, miután legutóbb hazai pályán legyőztük a Nagykőrösi Sólymok KE-t, egy magabiztos, tizenhárompontos különbséggel (100:87). A száz pontig jutó csapatban Nebojsa Dukic kiemelkedő teljesítményt nyújtott, 31 pontot dobott, 14 lepattanót szedett össze, valamint 43-as VAL mutatót tudhatott magáénak a találkozó végére.
 
Ezzel a győzelemmel, valamint a Vasas botlásával a Nyíregyháza ellen, jelenleg a harmadik helyet foglalja el a tabellán a zsinórban hat meccsen veretlen csapatunk.
 

Ellenfelünk a PVSK-CARGATE, akik már a nyolcadik vereséget szenvedték el zsinórban. Legutóbb a MAFC otthonából távoztak pont nélkül (87:70). Ezzel ők vannak a tabella legalján, azaz a tizennegyedik helyen.
 
A két csapat már találkozott egymással, akkor hazai pályán arattunk győzelmet, még szurkolók előtt 85:74-re. Azon az összecsapáson Madár András 26 pontot szerzett, valamint Futó Balázs is hozzájárult 22 egységgel a diadalhoz volt egyesülete ellen.
 
Szurkoljunk együtt, hogy meglegyen a hetedik győzelem is zsinórban!
 
Hajrá Veszprém, Hajrá HOYA!
 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

2024. 03. 23.

Korábbi mérk?zés

V

Vásárhelyi Kosársuli
VS  Veszprém KK

94 - 84

2024. 03. 14. 18:30

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink