Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: Pécs – Veszprém

  2021. Január 23.
  1 éve
  Ismét Pécsre utazunk, ezúttal a PVSK-CARGATE csapata lesz az ellenfelünk a bajnokság 17. fordulójában, január 24-én, vasárnap 19:00-tól a Lauber Dezső Sportcsarnokban.
   
  Kéthetes pihenő után léphetünk pályára, miután legutóbb hazai pályán legyőztük a Nagykőrösi Sólymok KE-t, egy magabiztos, tizenhárompontos különbséggel (100:87). A száz pontig jutó csapatban Nebojsa Dukic kiemelkedő teljesítményt nyújtott, 31 pontot dobott, 14 lepattanót szedett össze, valamint 43-as VAL mutatót tudhatott magáénak a találkozó végére.
   
  Ezzel a győzelemmel, valamint a Vasas botlásával a Nyíregyháza ellen, jelenleg a harmadik helyet foglalja el a tabellán a zsinórban hat meccsen veretlen csapatunk.
   

  Ellenfelünk a PVSK-CARGATE, akik már a nyolcadik vereséget szenvedték el zsinórban. Legutóbb a MAFC otthonából távoztak pont nélkül (87:70). Ezzel ők vannak a tabella legalján, azaz a tizennegyedik helyen.
   
  A két csapat már találkozott egymással, akkor hazai pályán arattunk győzelmet, még szurkolók előtt 85:74-re. Azon az összecsapáson Madár András 26 pontot szerzett, valamint Futó Balázs is hozzájárult 22 egységgel a diadalhoz volt egyesülete ellen.
   
  Szurkoljunk együtt, hogy meglegyen a hetedik győzelem is zsinórban!
   
  Hajrá Veszprém, Hajrá HOYA!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink