Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: Salgótarján - Veszprém

2020. Január 07.
4 éve
Második idegenbeli mérkőzését játssza 2020-ban a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, ezúttal a Salgótarjáni KSE ellen a bajnokság 15. fordulójában, szerdán 19:00-kor, a Salgótarjáni Városi Sportcsarnokban. A mérkőzést élőben közvetítjük a YouTube csatornánkon.
 
A HOYA-Pannon Egyetem Veszprém javítani készül az előző elbukott mérkőzése után, amikor is hatpontos vereséget szenvedett el a bakonyi együttes a MAFC otthonában (91:85).

A sérülésből felépült Völgyi Marcell és Körtélyesi Gergely is pályára lép szerdán 19:00-kor az idegenbeli összecsapáson. Habár az utolsó két mérkőzés nem úgy alakult, ahogy azt a veszprémi alakulat tervezte, a bajnokság második helyén álló együttes nagy erőkkel készül, hogy a hétközi fordulóban győztesen jöjjenek le a pályáról.
 
Védekezésben és támadásban is sok hibát vétettünk múlt héten, a koncentrációra nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk.
 

A Salgótarjáni KSE a bajnokságban jelenleg a hetedik helyet foglalja el. Az előző meccsükön – még decemberben - a Nyíregyházát látták vendégül, ami egy kilencpontos vendég győzelemmel zárult (78:87), azaz az egyik legfőbb riválisunknak sikerült ott nyernie.

A nógrádi együttes legponterősebb játékosa Sömenek Martin, aki 18,4-es pontátlaggal rendelkezik. Fontos lesz, hogy az Ő játékát semlegesíteni tudjuk, illetve, hogy ne tudja ránk erőltetni vendéglátónk az általuk képviselt agresszív kosárlabdát.

A szerdai mérkőzés egy igazi csemegének számíthat a kosárlabdasport kedvelőinek, hiszen két régi rivális csapat csap össze.
 
Szurkoljunk együtt a srácoknak! Hajrá HOYA!
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink