Naptár

Betöltése

  Feldobás előtt: TF-Veszprém

  2021. Január 05.
  1 éve
  Január 6-án, 18:30-as kezdéssel játssza a 2021-es esztendő első bajnoki találkozóját a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém. Ezúttal a TF-BP ellen lépünk pályára, Budapesten a Sport 11 Sportcentrumban, zárt kapuk mögött.
   
  Jó őszi szezont zárt a bakonyi gárda, hiszen tizenkét meccsből nyolcon győzelmet tudtak aratni. Ez a mutató a tabella ötödik helyére rangsorolta a fiatal csapatunknak. Motiváltan készülünk a találkozóra, már csak azért is mivel az elmúlt négy összecsapás mindegyikének végén győztesen jöhettünk le a pályáról.
   
  Ellenfelünk ugyancsak tizenkét mérkőzést játszott, azzal a különbséggel, hogy ők öt találkozón örülhettek, míg hét meccsen egy-egy pont jutott nekik. Ezzel a mutatóval a tabella nyolcadik helyén állnak.
   

  Legutóbb ősszel, november 25-én találkozott egymással a két együttes, a veszprémi Március 15. úti Sportcsarnokban. Akkor a fővárosi csapat vihette haza a két pontot (80:91). A mérkőzésen Madár 18 pontig jutott, valamint 29-es VAL mutatót szedett össze és kiosztott 8 gólpasszt is. A túloldalon egykori játékosunk, Kerkai Ákos volt a legeredményesebb a maga 38 pontjával.
   
  Baksa Szabolcs, csapatunk vezetőedzője a következőképpen vélekedik az előttünk álló összecsapásról: „Hazai pályán fájó vereséget szenvedtünk a TF-Budapest csapatától, de kielemeztük a hibáinkat. Tudjuk, hogy miket rontottunk el és miben kell változtatnunk ahhoz, hogy eredményesebbek lehessünk ellenük ezúttal. Nehéz mérkőzésre számítok, de mindent meg fogunk tenni a győzelemért.”
   
  Hajrá HOYA, hajrá Veszprém!
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  Veszprém
  VS  TF-BP

  0 - 0

  2022. 05. 13. 18:30

  Kövess minket

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Támogatóink

  Támogatóink